• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dan Sunca" u subotu u Delti

Autor mondo.me

Dječija manifestacija Dan sunca održaće se Delta sitiju u subotu, 20. septembra.

 "Dan Sunca" u subotu u Delti Izvor: PROMO

Izvor: PROMO

Mališani će i ove godine imati priliku da se zabave i obogate svoja znanja u toku bogatog i kreativno osmišljenog cjelodnevnog programa.

Program manifestacije će trajati od 10 do 20:40h, a dešavanja će biti organizovana na parkingu ispred Delte i u centralnom atrijumu.

Mališani koji uživaju u prikupljanju novih znanja, druženju sa maskotama, crtanju, bojenju, vajanju i u zabavnim edukativnim igrama, moći će da učestvuju u kreativno-edukativnim radionicama koje će u terminu od 10 do 13h biti organizovane na parkingu ispred Delte. U okviru radionica sa djecom će se družiti predstavnici Turističke organizacije Podgorice, zatim Nevladine organizacije: Pružite nam šansu i Ekološki pokret Ozon, kao i Kreativni studio Abeceda, vajarka Nada Kažić i predstavnici kompanija i brendova: Podravka, Nestle, Isla, Dukat, Montecco i Western Union.

U terminu od 13 do 15 časova održaće se sportski program u toku kojeg će mališani moći da se oprobaju u košarci, fudbalu i rukometu, u čemu će im pomoći KK Budućnost Voli, FK Calcio i ŽRK Podgorica 2013.

Najmlađim posjetiocima, ali i njihovim roditeljima, najinteresantnije će biti sve popularnije takmičenje beba u puzanju, Sunčana Pufies puzijada, koje će se održati u centralnom atrijumu Delte, u terminima od 10:30 do 12:00h i od 17:30 do 18:30h. Priliku da se takmiči u petoj crnogorskoj puzijadi imaće 90 beba koje će se takmičiti u 15 takmičarskih grupa.

Popodnevni dio programa rezervisan je za sportske igrarije, ples i pjesmu. Nakon drugog dijela puzijade, kada će glavne zvijezde biti bebe, u 18:35h publici će se predstaviti učenici odjeljenja V-4 Osnovne škole „Mahmut Lekić“ iz Tuzi, koji će izvesti skeč „Kornjača i zec“, a nakon toga,  od 18:45h mališani predškolskog i mlađeg školskog uzrasta zabaviće se u raznim sportskim takmičenjima koja će biti organizovana u dijelu programa pod nazivom Sportske igrarije sa Žarkom Žapcem. Mališani će moći da se oprobaju u veselim igrama, a pobjednici će osvojiti Imlek poklone. U isto vrijeme, drugari koji vole da uživaju u kreativnim igrama moći će da se zabave u kreativnom kutku u kojem će ih čekati veseli tim Kreativne škole. Od 19:30h posjetioci manifestacije će uživati u nastupima Dječijeg hora Zvjezdice, Kulturnog centra Beauty i Plesne škole Dream.

PROGRAM MANIFESTACIJE

*parking ispred Delte*

10:00-13:00 Kreativno-edukativne radionice

Lino prirodno i fino
Maštoviti kutak
Šta sve mogu spretne ručice
Kreativni kutak Abeceda
Upoznajmo Podgoricu
Ozi Ozon

13:00-15:00 Sportski program

ŽRK Podgorica 2013
FK Calcio
KK Budućnost Voli

*centralni atrijum*

10:30 -12:00 Sunčana PUFIES Puzijada
17:00-20:30 Kreativna škola
17:30-18:30 Sunčana PUFIES Puzijada
18:35–18:45 Skeč Kornjača i zec
18:45-19:30 Sportske Igrarije
19:30-19:50 Dječiji hor Zvjezdice
19:50-20:20 KulturnicentarBeauty
20:20-20:40 Plesnaškola Dream

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA