• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Animatori za djecu na Trgu republike

Autor mondo.me

Na Trgu republike u Podgorici za sjutra je planirana dječija manifestacija "Beyond The Sea".

 Animatori za djecu na Trgu republike Izvor: PROMO
Izvor: PROMO
TO Podgorice je ovog ljeta mislila na najmlađe, pa će u saradnji sa organizatorom iz Novog Sada - Free Team Pokretom, sjutra veče, u periodu od 20h do 23h, na Trgu Republike upriliciti događaj za najmlađe pod nazivom "Beyond The Sea".

Program manifestacije će biti raznovrstan - od dječjih aktivnosti tu su nadaleko čuveni Haos animatori, koji će zabavljati najmlađe kroz takmičarske igre, djeca će imati priliku da dobiju po svojoj želji masku iscrtanu specijalnim bojama za lice, zanimljivu frizuru i figure od balona, svako će imati priliku da primi zagrljaj akcijom Free Hugs a tu su trikovi i zadaci za odrasle,pantomima, plesovi i na kraju vatreni show.

Osim što će publika moći da nauči da pleše, upoznaće se i sa tradicionalnim disciplinama kao što su Yoga i Tai Chi. Kasniji sati bi bili ispunjeni radionicom kreativnog pisanja, nakon čega bi sledio show sa vatrom.

"Čitav program bi se završio prije 23 sata. Na ovaj način građani Vašeg grada imaće priliku da se upoznaju, kako sa različitim sadržajima tako i jedni sa drugima sarađujući u zajedničkim aktivnostima. Da kroz zabavu nauče nešto za šta ranije nisu imali priliku, i možda dobiju podsticaj da i sami nešto u svom gradu organizuju", poručuju organizatori.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA