• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Perper u Maestralu

Promo turneju albuma “Tragovi”, Perper nastavlja koncertom u Maestralu (četvrtak 26. februar 21:00)

 Perper u Maestralu Izvor: MONDO

Grupa “Perper” nastavlja promo turneju albuma “Tragovi”, otvorenu na Dan zaljubljenih u Podgorici. Bend u četvrtak veče svira u hotelu Maestral u Pržnu.

”U lijepoj atmosferi koja vlada u Maestralu nadamo se da ćemo pogoditi ukus publike dok budemo svirali naše pjesme”, poručio je Momčilo Zeković Zeko, basista “Perpera”.

Dva dana kasnije Perper nastupa u Sportskom centru na Cetinju.

”S obzirom na to da je na Cetinju, ipak, u pitanju Sportski centar gdje stane nekoliko hiljada ljudi, koncert će se razlikovati po veličini ozvučenja, čvršćoj svirci, nego što je bila u KIC-u, ali uglavnom biće to opet “Perper”. Trema je uvijek prisutna pred svojom publikom, ali vjerujte da je to poseban gušt. Znaš kad prođe prvi akord i kad čuješ povratnu reakciju sugrađana, trema isčili i počinje cetinjsko veče. Nadamo se da će to biti veče nalik posljednjem našem koncertu na Cetinju kada je Ljetnja pozornica bila mala da primi sve koji su htjeli da nas čuju”, prokomentarisao je Zeković.

fontmen Perpera obećava vrhunsko ozvučenje, rasvjetu i raspoloženje svih članova benda za dobru svirku i druženje sa našim sugrađanima.

”Što da im kažemo drugo bez dobro došli u subotu u 20 sati. Hvala Prijestonici Cetinje koja je pokrovitelj ovog koncerta za naš grad”, rekao je Zeković.

Nakon Cetinja grupa “Perper” u sklopu turneje i akcije Ministarstva kulture, medija i sporta " Crna Gora jedna kulturna adresa" ima koncert u Beranama 8. marta.

Cetinsjki bend 14. i 15. turneju nastavlja u Pljevljima i Andrijevici, a 20. i 21. marta svira u Rožajama i Bijelom Polju.

”O daljim datumima ćemo vas obavijestiti jer smo u fazi dogovora sa primorskim opštinama i još nekoliko gradova po Crnoj Gori. Tražimo adekvatne prostore za održavanje koncerata”, kaže Zeković.

Koncert u Maestralu počinje u 21 sat i 30 minuta, a ulaznica je 10 eura. Za koncert na Cetinju ulaz će biti slobodan.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA