• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rade Rapido u Switch-u

Rade Rapido, crnogorski pjevač i njegov bend nastupiće u petak veče u podgoričkom lokalu “Switch” u okviru serijala “Rock Fridays” žurki

 Rade Rapido u Switch-u Izvor: MONDO

” Iako nijesam bio u Crnoj Gori čitavu godinu dana, pažljivo sam posmatrao šta ovdašnjoj publici može da se svidi. Sa mnom će svirati Petar Lazović, Batrić Krvavac i Gavrilo Radunović - to su sve zlatni momci koji će mi pomoći da se vratim na ovdašnju scenu. Publika će imati priliku da čuje moje stare pjesme, ali i neke nove stvari kojima je teško odrediti žanr. Ima tu drum n'bassa, popa, rocka, pa čak i etna. Sve u svemu, biće veoma zanimljivo “, kazao je Radares.

Koncert će početi u 22 časa, a ulaznica će koštati dva eura.

BUDVA

Saša Korać u kafiću "City"

Crnogorski pjevač Aleksandar-Saša Korać uz pratnju klavijaturiste Vladimira Vukčevića Boćka nastupiće u petak veče u budvanskom lokalu “City”.
I ovoga puta Saša će pjevati najveće domaće hitove Đorđa Balaševića, “Crvene jabuke”, “Plavog orkestra”, Merlina, “Prljavog kazališta”, “Bijelog dugmeta”, “Galije”, “Van Gogha”, “Beba”, ”Tuti-fruti benda”, ”Azre”, “Zabranjenog pušenja”, “Novih fosila”, Zdravka Čolića i mnogih drugih izvođača.
Svirka počinje oko 22 sata, a ulaz je slobodan.

U Budvanskom lokalu “Garden” i ovog vikenda sviraće novosadski bend “Disko bus”.

“Disco bus” je osnovan 2004. u Novom Sadu. Repertoar se bazira na stranoj pop-rock, disco-latino & house muzici. Sastav čine Aleksandar Klevernić- vokal, Stanko Urban- bas i vokal, Branislav Breberina - klavijature i vokal, Miloš Milosavljević- gitara i Milan Radonić - bubnjevi.

Ovaj novosadski bend do sad je imao priliku da prati mnoge afirmisane izvođače, među kojima su i Saša Kovačević, Đorđe Balašević i Toše Proeski.

Svirka počinje oko 21 sat, a ulaz je slobodan

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA