• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pisci i “Piva Jazz” u Karveru

U knjižari “Karver” u utorak od 20 sati podgoričkoj publici će se predstaviti dva pisca iz Hrvatske, Damir Karakaš i Zoran Pongrašić

 Pisci i “Piva Jazz” u Karveru Izvor: MONDO

Medijator razgovora biće književni kritičar i publicista Vlatko Simunović, a poslije književne večeri, u 21 sat će u istom prostoru biti održan koncert grupe “Piva Jazz”.

Predstavljanje ovih pisaca je dio programa razmjene Crnogorskog društva nezavisnih književnika i Hrvatskog društva pisaca.

Zoran Pongrašić je rođen 1961. godine. Autor je priča, romana, slikovnica, radio-drama, pozorišnih tekstova, scenarija za TV i strip, SF prozu. U Hrvatskoj je jedan od najčitanijih pisaca za djecu, za koje je napisao: “Razgovori s bratom”, “Mama je kriva za sve”, “Gumi-gumi” i druge. Za roman “Mama je kriva za sve” dobio je književnu nagradu “Grigor Vitez”.

Damir Karakaš je rođen 1967. u Plašćici kraj Brinja. Objavio je knjigu putopisa “Bosanci su dobri ljudi” (1999), roman “Kombetari” (2000), zbirku priča “Kino Lika” (2001) i roman “Kako sam ušao u Europu” (2004). Živi u Parizu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA