• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Premijera filma “Gledaj me”

U okviru šoping centra “Delta City”, u srijedu uveče u 21 sat, biće otvoren savremeni i dugo iščekivani bioskop “Ster Cinemas”.

 Premijera filma “Gledaj me” Izvor: MONDO

Filmsku sezonu će otvoriti podgorička premijera filma “Gledaj me”, koji je režirala Marija Perović, ačija projekcija je zakazana za 21 sat.

” Velika mi je čast što će premijera filma “Gledaj me” istovremeno predstavljati i otvaranje prvog multipleks bioskopa u Podgorici. Prvi put sam, na moje veliko zadovoljstvo, na radnoj projekciji u organizaciji zaposlenih iz Stera, čula film na način na koji treba da ga čujem. Pozivam publiku iz cijele Crne Gore da dođe i pogleda ovaj film koji će biti na repertoaru bioskopa Ster od 11. decembra. Distribucija filma kreće u Kotoru 11, 12. i 13. decembra kao i u Tivtu 15. i 16. decembra nakon čega ćemo obići i sve ostale gradove Crne Gore”, kazala je rediteljka Perović, na konferenciji za novinare održanoj povodom podgoričke premijere filma “Gledaj me”.

Marija Perović je za film “Gledaj me” na Hercegnovskom filmskom festivalu dobila Bronzanu mimozu, a na festivalu Mojkovačka filmska jesen, film je dobio nagradu publike dok je glumica Branka Femić dobila nagradu za najbolju epizodnu ulogu.

Sa prvim multipleks bioskopom u Crnoj Gori, Podgorica će dobiti šest komfornih sala sa 1.073 mjesta, najavljuju iz kompanije “Ster sinemas”, ističući da će dnevno biti po 30 projekcija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA