• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Magazin i Miroslav Ilić nastupaju za Novu godinu u Petrovcu

Hrvatska pop grupa "Magazin", pjevač narodne muzike Miroslav Ilić nastupiće za doček Nove godine u Crnoj Gori, u hotelu "Palas" u Petrovcu

 Magazin i Miroslav Ilić nastupaju za Novu godinu u Petrovcu Izvor: MONDO

Hrvatska pop grupa "Magazin", pjevač narodne muzike Miroslav Ilić i jedna od učesnica ovogodišnjeg serijala "Zvezde granda" Svetlana Tanasić Big mama nastupiće za doček Nove godine u Crnoj Gori, u hotelu "Palas" u Petrovcu.

Potparol hotelsko-turističkog preduzeća "Budvanska rivijera", koje organizuje doček, Tijana Kotarac najavila je na konferenciji za novinare da će svečani program trajati od 31. decembra do 2. januara.

"Tradicionalno 'Paštrovsko veče' biće održano 2. januara, a za dobru zabavu će se pobrinuti Svetlana Tanasić i orkestar Miše Mijatovića, a imaćemo i goste iznenađenja, među kojima je
Severina", rekla je Kotarac.

Prema njenim riječima, doček Nove godine sa svečanom večerom u hotelu "Palas" iznosi 90 evra, trodnevni aranžman 225 evra, a petodnevni aranžman 270 evra.

"Djeca do sedam godina neće plaćati, dok će djeca od sedam do 12 godina plaćati 50 odsto aranžmana. Gosti kojima je ovo treća godina boravka u 'Palasu' imaće specijalne popuste", rekla je Kotarac.


(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA