• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

CNP: Ajmo na sex

Ponedjeljak 8. decembar - Valentin Krasnogorov „AJMO NA SEX“ (Režija: Lidija Dedović) Velika scena 20:00

 CNP: Ajmo na sex Izvor: MONDO

Valentin Krasnogorov je ruski pisac poznat i priznat širom svijeta. Napisao je oko 20 dramskih tekstova koji su imali inscenacije i uspjehe u mnogim zemljama svijeta. Komad ¨Ajmo na sex¨ napisan je prije tri godine i imao premijere u petnaestak evropskih i svijetskih pozorišnih centara.

¨Svaka osoba u ovom čudnom, apsurdnom komadu priča i misli samo na sex. Ovo je otvorena dramska struktura. Nema zapleta u tradicionalnom smislu te riječi. Akcija karaktera je motivisana usamljenošću i sexualnom željom. Oni tragaju za ljubavlju i toplinom, žudeći da pobjegnu od svih problema. Može se slobodno odabrati žanr.

Ovo je kabare. O sexualnosti kao spasu i nužnosti. Kabare. Imaginarni svijet libida. Potisnutih želja. Kabare. Kontakt sa publikom. Komunikacija. Samopotvrda. Suludo bjekstvo. Od usamljenosti. Kabare. Intima. Erotika. Zabava. Provokacija. Muzika. Perverzija. Muzika. Ples. Bliskost. Kabare. Socijalno angažovan. Implicitno satiričan. Kabare. Uzdiže seksualnost na nivo Neophodnog Eruptivnog Verbalnog Tjelesnog Provokativnog. Plesno-pjevačkog... Ajmo na sex je poziv na sex na oslobodjenje
na kafu piće razumijevanje. (Lidija Dedović)

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Selma

Xaxaxa strasno