• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izbor za najljepšu na Balkanu

U cetinjskom hotelu “Grand” u subotu veče biće izabrana djevojka iz Crne Gore koja će je predstavljati na takmičenju za Mis Balkana

 Izbor za najljepšu na Balkanu Izvor: MONDO

Finalni izbor Mis Crne Gore za internacionalni izbor za Mis Balkana biće održan u subotu uveče u 20 časova u kongresnoj dvorani hotela „Grand“ na Cetinju.

Na takmičenju učestvuje sedamnaest djevojaka, među kojima su Tamara Đučić, Tamara Mršuga, Aleksandra Račić, Jelena Vuletić, Andrijana Raičević, Andrijana Vujović, Tamara Todorović, Marina Maričić, Andrijana Mišolić, Marija Vujović, Anđelka Đurišić, Samra Havalić, Magdalena Šćepanović, Maja Raičević, Ana Perović, Sandra Marković i Ivana Čelebić.

Prema riječima Svetlane Koprivice vlasnice agencije „Mis Svetlana“, koja organizuje ovo takmičenje, sve djevojke će nositi unikatne haljine protkane zlatnim nitima iz balkanske etno mreže, od kojih je jedna haljina iz ataljea “Tea”, sa 40 hiljada čvorova, i u Ginisovoj knjizi rekorda.

Koprivica je najavila da će u zabavnom programu učestvovati ovogodišnji pobjednik Budvanskog festivala Ivan Čanović i mlada pop pjevačica sa Cetinja Anja Mašanović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE