• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uz ljepotu borba protiv trafikinga

Ovogodišnji izbor za “Fit Ford Model Super Model Of Montenegro” biće održan 22. septembra u Gradskoj kafani hotela “Crna Gora”.

 Uz ljepotu borba protiv trafikinga  Izvor: MONDO

“ Na izboru učestvuje 11 djevojaka iz svih krajeva Crne Gore. Tako će se na gala večeri predstaviti Katarina i Tamara Borozan, Milena Drašković, Aleksandra Golubović, Žaklina Iković, Maja Jovanović, Sandra Marković, Jovana Mićović, Biljana Perković, Tijana Radonjić i Itana Šaranović. Žirijem će predsjedavati Metju Hant koji će ujedno režirati ovaj spekatkl”, kazala je Vesna Mandić, vlasnica modne agencije “Fabrika”

Ona je dodala da od ovog finala napravimo centar regiona, a imaćemo i dio posvećen ličnostima od stila, kao i poznatim, mladim, lijepim i uspješnim ženama. Tako će se osim Marije Razić kao domaćina manifestacije pojaviti i Tijana Mišković, Nataša Petrović iz Bosne i Hercegovine, Nikolina Pišek iz Hrvatske, Rebeka Dremelj iz Slovenije, kao i jedno poznato TV lice iz Srbije, ali pošto smo u pregovorima sa dvije voditeljke, to će ostati tajna.

Ona je dodala da će osim voditeljki, na finalnoj večeri pojaviti i poznata srpska manekenka Jelica Macura, kao i to da će imati niz revija za mlade.

Mandićeva je napomenula da su se osim akcije protiv anoreksičnih i izgladnjelih djevojaka, priključili se novoj, I to u borbi protiv trafikinga.

” Vlasnica agencije „Ford” Kejti Ford, radi kampanju u borbi protiv trafikinga, koja se sprovodi širom svijeta, a osnovala je fondaciju koju predvodi poznati pjevač Riki Martin. Mi smo odlučili da joj se priključimo”, dodala je ona.

Mandićeva nije skrivala oduševljenje što su neke od ovogodišnjih finalistkinja učestvovale na ovogodišnjoj Smotri mode u Kotoru.

” Bilo je pedeset djevojaka na kastingu za “Dior”, a iz Crne Gore je radilo pet djevojaka. One su se pokazale kao veliki profesionalci, i niko nije mogao da vjeruje da su početnice. Korake su super savladale, a za to je bila zadužena naša koordinatorka Nataša Đurović “, naglasila je Mandićeva.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE