• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako stići na Madonin nastup?

Podgorica je osvanula oblijepljena plakatama koji obavještavaju fanove da će prevoz do Jaza biti organizovan a da povratna karta iznosi sedam eura

 Kako stići na Madonin nastup? Izvor: MONDO

Koncert kraljice popa Madone, koji je zakazan za 25. septembar na plaži Jaz u Budvi, u posljednje vrijeme jedan je od glavnih tema medija i crnogorske javnosti.

Jedan od glavnih problema onih koji planiraju da prisustvuju ovom spektaklu, je kako stići do popularne budvanske plaže.

U glavnom gradu u petak popodne “pojavili” su se plakati, na kojima se zainteresovani obavještavaju da će prevoz do Jaza biti organizovan i da povratna karta iznosi sedam eura. Oni koji nemaju sopstveni prevoz treba samo da pozovu broj telefona koji se nalazi na plakatu, a agencija koja će prevoz organizovati nije imenovana.

“Vijesti” prenose da iza svega stoji podgorička turistička agencija “Atlantik turs”, koja će u saradnji sa agencijom “KSR Beogradturs” za posjetioce Madoninog koncerta organizovati i prevoz iz Beograda do Sutomora, gdje će putnike čekati autobusi koji će ih odvesti do Jaza. Takođe, ova agencija zadužena je za prodaju karata za Madonin koncert u Srbiji.

Ipak, organizatori koncerta u Budvi tvrde da su oni zaduženi za organizovanje prevoza posjetilaca Madoninog koncerta i da za sada nije poznato ko će prevoziti Madonine fanove.

''Za sada ne postoji zvaničan prevoznik i nikakvi ugovori nijesu potpisivani. Tek sljedeće nedjelje, organizatori koncerta kontaktiraće zainteresovane prevoznike i potpisaće ugovore sa njih nekoliko. Oni će biti zaduženi da prevoze putnike do Jaza'', rekao je Marko Kentera, koji je zadužen za organizaciju Madoninog koncerta u Budvi.

Dragan Žižić, vlasnik turističke agencije “Atlantik turs” obećava da će svi putnici stići na vrijeme i da ih autobusi neće ostaviti u Budvi, već na Jazu.

''Mi nemamo veze sa organizatorima Madoninog koncerta, a ovaj aranžman smo organizovali za svoje korisnike. Potpisali smo ugovor sa “Komunom” o prodaji karata u Srbiji i o prevozu zainteresovanih posjetilaca Madoninog koncerta. Važno je da će svi koji budu išli sa nama biti prevezeni do Jaza, a tamo će ih čekati autobusi koji će ih vratiti u Podgoricu. Posjedujemo i VIP karte koje će nam omogućiti ulazak u prostor dešavanja koncerta'', ističe Žižić i dodaje da se za ovakav vid prevoza prijavilo već 150 ljudi.

I PR Madoninog koncerta u Budvi, Aleksandar Radoš, tvrdi da nije upoznat sa mogućim načinima prevoza posjetilaca Madoninog koncerta i da će takve stvari biti poznate sljedeće nedjelje.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE