• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žurka sa DJ Chris Tietjenom

Muzička podrška njemačkom DJ biće Podgoričani Goran Ivanović i Boško Zlatičanin iz “Urban Vibe” ekipe

  Žurka sa DJ Chris Tietjenom Izvor: MONDO

Predstavnici Nevladine organizacije “Urban Vibe” planirali su da u subotu 20. septembra u hangaru “Špiro Mugoša” na Ćemovskom polju, organizuju žurku na kojoj će kao glavna zvijezda nastupiti poznati njemački DJ i producent Chris Tietjen.

Muzička podrška njemačkom DJ biće Podgoričani Goran Ivanović i Boško Zlatičanin iz “Urban Vibe” ekipe.

Chris Tietjen ima samo 23 godine - u svijet elektronske muzike ušao je u petnaestoj, a već u devetnaestoj je počeo redovno da nastupa po frankfurtskim klubovima, kao što su U-BAR, “Type Club” ili “Stereobar”.

Godine 2005. na Ibici dobija šansu da nastupa u klubu “Cocoon” zajedno sa Svenom Vatom, kojeg od tada redovno prati na turnejama radeći uvodne setove.

Paralelno je postao i domaćin "Next Generation" žurki, na kojima mladi talenti demonstriraju svoje veštine pred brojnom publikom u renomiranom klubu kakav je “Cocoon”.

Iste godine izdaje i svoj prvi miks-CD, kolekciju najboljih numera objavljenih za “Cocoon Recordings” od 2000. do 2005, i nazvao ga je EINS.

Prije par dana objavio je izdanje “Disco Invaders”. “Tietjen je otvorio svoj kofer i napravio odličan funky miks radova novih nada elektronske muzike kao što su Minilogue, Markus Fix or Robert Dietz”, saopštio je izdavač, i ovoga puta “Cocoon Recordings”.

Drugi disk albuma “Disco Invaders“ potpisuju Reboot i Johnny D.

Stil Chrisa Tietjena je kombinacija groovy tech housea i hipnotičkog minimal zvuka, ali u torbi nosi i techno stvari. Njegovi setovi su puni iznenađenja i garantuju sate dobre zabave.

Ulaznica za oproštajnu žurku “Urban Vibea” koštaće pet eura za muškarce, a tri za pripadnice ljepšeg pola. Kao na prethodnim događajima ove organizacije biće obezbijeđen besplatan prevoz.

(Mondo)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE