• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Madona ne pretjeruje sa zahtjevima

Postavljen je zahtjev da za vrijeme njenog boravka u Budvi, a naročito tokom koncerta, u okolnim bolnicama dežuraju, vrhunski doktori...

 Madona ne pretjeruje sa zahtjevima Izvor: MONDO

Madona, koja će 25. septembra održati koncert na budvanskoj plaži Jaz, u svom rajderu (lista zahtjeva) od organizatora je tražila niz jako interesantnih detalja, ali se nijedan od njih ne može nazvati pretjerivanjem, koje je svojstveno pojedinim mega zvijezdama.

Ipak, neki detalji Madonine liste zahtjeva zavređuju posebnu pažnju. Boce sa kiseonikom u sobi i na setu i maske za disanje su par zanimljivih zahtjeva, naročito za one koji ne poznaju karakter i težinu posla sa kojim se muzičke zvijezde na svojim turnejama srijeću.

U istom smislu je postavljen i Madonin zahtjev da za vrijeme njenog boravka u Budvi, a naročito tokom koncerta, u okolnim bolnicama dežuraju, kako se navodi, vrhunski doktori.

Odluka je organizatora da, cijeneći veličinu i važnost događaja, za Madonu i članove njene ekipe kao i za VIP goste na Jazu podignu grad u malom, impresivnih karakteristika koje do sada na ovim prostorima nikada nisu viđene.

O impresivnosti koncertnih sadržaja govori i podatak da će više od 500 ljudi pet dana montirati binu, a da će se u bekstejdžu nalaziti dva kompletno opremljena prostora, jedan za Madonu, a drugi za njenu djecu.

Što se tiče Madonine sobe u hotelu u kojem će odsjesti, zahtjevi nijesu bili veliki. Jedini zahtjev odnosio se na osvjetljenje koje bi trebalo da stvara atmosferu za opuštanje - poželjno je da to budu stone lampe i lampe po zidovima, a ne svijetlo na plafonu.

Za Madonu i njen tim biće obezbijeđeno 150 malih, 300 velikih peškira i 300 sapuna. Za kompletan ketering je zadužen kuvar kojeg Madona svuda vodi sa sobom. On u Budvu dolazi dva dana prije koncerta, kako bi imao dovoljno vremena da nakupuje hranu koja mu je potrebna.

Crna Gora će po još jednoj okolnosti stati rame uz rame sa svjetskim metropolama. Zabrana pušenja u hotelu (Madoninoj sobi i okolnim sobama), kao i na samom setu i iza njega biće rijetka prilika punog poštovanja ove stroge zabrane.

Na Jazu će biti postavljena bina koja je široka 90, duboka 50, a visoka 2,5 metra. Oprema u Budvu stiže sa preko 50 šlepera, dok će tehničari stići sa čak 18 autobusa. Na koncertnom prostoru površine 73.000 metara kvadratnih, biće postavljene četiri kule sa rasvjetom, a u tehničkom dijelu rajdera ništa nije prepušteno slučaju - na Jazu će biti postavljena dva velika agregata za struju, a Madoninom menadžmentu će na raspolaganju biti i šest golf vozila kako bi se lakše prevozili po plaži.

U bekstejdžu će biti 25 kompletno opremljenih prostranih kancelarija (telefon, faks, internet priključak...), a precizno je navedeno koje će boje biti kante za otpatke i koje su dimenzije stolova. Radnicima i tehničarima na raspolaganju će biti dva šatora sa kuhinjom, tuš-kabinama i prostorom za spavanje. Ventilatori, protivpožarni aparati i velike količine leda se podrazumijevaju. Takođe, u bekstejdžu će biti i dvije velike garderobe, za ženske i muške igrače (ukupno 20 plesača će nastupiti sa Madonom), kao i osam prostorija za članove benda.

Koncert na Jazu organizuju opština Budva, Turistička organizacija opštine Budva, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i Prva banka Crne Gore, dok su za produkciju zaduženi ''Live nation“, ''Komuna“ i ''Patent“.

(Mondo)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE