• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Petrovačka noć 29.avgusta

pored jedne od najpoznatijih hrvatskih izvođača Nine Badrić, nastupiće ovogodišnji pobjednici “Pjesme Mediterana” i “Sunčanih skala”

 Petrovačka noć 29.avgusta  Izvor: MONDO

U organizaciji Turstičke organizacije Budv, uz bogat muzičko-zabavni program, vino, pivo i ribu, i ove godine 29. avgusta biće priređena jedn od najpopularnijih pučkih fešti na Crnogorskom primorju - ''Petrovačka noć“.

Muzička fešta koju sa uspjehom protekle četiri godine organizuje lokalna Turistička organizacija Budve, potvrdila je da su takve manifestacije u postsezoni pun pogodak za animiranje gostiju da produže ili dođu na odmor upravo u mjesecima koji nijesu u špicu ljeta.

Ove godine u organizaciju je uključena i Prve banke Crne Gore, osnovana 1901. godine, a organizatori očekuju brojne posjetioce i mještane na fešti.

''Odličnu atmosferu uz muziku, ribu i vino napraviće brojni izvođači i pružiti fantastičnu zabavu svima. Publika će upravo u Petrovcu 29. avgusta imati prilike da uživa u fantastičnom glasu i odličnim numerama jedne od najpoznatijih hrvatskih izvođača Nine Badrić. Pored nje ove večeri nastupiće ovogodišnji pobjednici “Pjesme Mediterana” i “Sunčanih skala”, Ivan Čanović i Aleksandra Bučevac'', kazala je menadžer TO Budve Tanja Drašković za “Ljeto”.

Ona je naglasila da će se, kao i do sada, fešta u Petrovcu održati na više trgova u poznatoj ulici uz more, među mještanima poznatoj Donjoj ulici.

''Uz nastupe napuljskog benda “Suoni Errranti” i brojne igre i takmičenja, ova cjelodnevna manifestacija pružiće odličnu zabavu svima do kasno u noć'', kazala je Drašković

Pored Petrovačke noći u okviru programa “Budvansko ljeto”, a u organizaciji Turističke organizacije Budve, Opštine Budva, HTP ”Budvanska rivijera”, firmi TOB& Co i Copyright, u Petrovcu će se održati i dječiji pozorišni festival “Pozorišni val”, od 15. avgusta do 1. septembra.

Prema riječima Draškovićeve, u okviru ovog festivala predviđeno je 9 pozorišnih predstava, umjetničkih trupa iz gotovo svih zemalja bivše Jugoslavije.

(Mondo)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE