• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"3. Guitar Art Summer Fest” u Herceg Novom

Koncertom crnogorskog kvarteta “Misterija”, u petak u 21 sat na Trgu od muzike u Herceg Novom, biće otvoren “3. Guitar Art Summer Fest”

 "3. Guitar Art Summer Fest” u Herceg Novom Izvor: MONDO

Publika na ovogodišnjem festivalu biće u prilici da vidi i čuje program koji se sastoji od nekoliko segmenata: koncertni program, majstorske radionice, takmičenje gitarista i slobodne aktivnosti, a trajaće do 21. avgusta.

Nakon večerašnjeg koncerta kvarteta “Misterija” koji čine gitaristi Srđan Bulatović i Darko Nikčević, harmonikaš Predrag Janković i perkusionista Gligor Đuričković, muzička publika će biti u prilici da sjutra veče prisustvuje koncertima gitarista Miloša Karadaglića i Sante Tursija iz Italije.

Treće večeri festivala na Kanli kuli nastupiće “Rosenberg trio” iz Holandije, koji će se predstaviti neklasičnim programom izvodeći ciganski džez na mandus gitarama.

U ponedjeljak 18. avgusta nastupiće duo gitara-flauta Vera Ogrizović i Ljubiša Jovanović iz Srbije, a u utorak 19. avgusta nastupiće gitaristkinja iz Francuske Gael Solal.

Pretposljednje večeri 20. avgusta predstaviće se Srđan Tošić, gitarista iz Srbije, a svečano zatvaranje koje je planirano za 21. avgust sastoji se od dodjele nagrada pobjednicima takmičenja i koncert prošlogodišnjeg pobjednika “Guitar Art Summer Fest-a” Bojana Ivanovskog iz Srbije.

Festival će pratiti postavka fotografija poznatih gitarista u galeriji “Sju Rajder”, fotografa El Gvojosa.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA