• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izbor za Miss Crne Gore

Turistički kompleks Plavnica ugostiće u petak veče 16 djevojaka koje će se takmičiti za titulu najljepše Crnogorke za 2008 godinu.

 Izbor za Miss Crne Gore Izvor: MONDO

Turistički kompleks Plavnica ugostiće u petak veče 16 djevojaka koje će se takmičiti za titulu najljepše Crnogorke za 2008 godinu i odlazak na izbor za Miss svijeta.

Izbor počinje u 21 sat, a osim dijela u kom će se publici i stručnom žiriju predstaviti kandidatkinje, učestvovaće i pobjednik budvanskog festivala Ivan Čanović.

Organizatori su saopštili i imena djevojaka koje će učestvovati u izboru. To su: Marina Čolović, Andreja Stanić, Nikolina Stevović, Ana Bošković, Mila Kalađurđević, Ivana Krivokapić, Anđela Gašić, Andrijana Mišolić, Ana Zečević, Dragana Pantović, Mariana Mihajlović, Ivana Dogandžić, Irena Caričić, Tijana Radonjić, Olga Popović i Anja Jovanović.

Prema riječima organizatora sve djevojke imaju između 16 i 19 godina i tradicionalno su vaspitane. Najljepša među njima, pored pobjedničke lente i krune, dobiti i stipendiju na UDG fakultetu.

“Djevojka koja pobijedi dobiće stipendiju na UDG fakultetu, koji je naš strateški partner. Zadovoljna sam što imamo tu nagradu“, rekla je Vesna Da Vinča, vlasnica modne agencije „Miss Yu“, koja je zadužena za organizaciju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE