• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drugi “Fashion festival” u Ulcinju

Prestižna revija, trojice svjetski poznatih kreatora, biće izvedena u utorak u 21 sat ispred zidina Starog grada

 Drugi “Fashion festival” u Ulcinju Izvor: MONDO

U okviru drugog “Ulcinj Fashion festivala”, crnogorskoj publici će se predstaviti kreatori Michelle Del Prete, Giorgio Chiappareli, Vizenco Nocerino, Rosy Garbo iz Italije kao i poznati kreator visoke mode iz Holandije Addy Van Den Krommenacker.

Revija na kojoj će biti prikazani najnovija kolekcija pomenutih autora biće održana večeras u 21 sat ispred zidina Starog grada.

Organizator manifestacije je je “Models Team Montenegro”, a modni festival će otvoriti gradonačelniik Ulcinja Gzim Hajdinaga.

“ Michelle del Prete poznat je po luksuznim, raskošnim, jedinstvenim vjenčanicama, dok Giorgio Chiappareli, ženu vidi blistavu, zanosnu, sjajnu poput “swarowski” kristala koje isključivio koristi u svojim kolekcijama. Vizenco Nocerino je učenik prestižnih revija visoke mode u Italiji, dok će se i ove godine predstaviti Rosy Garbo sa haljinama koje odišu ženstvenošću… On oblači mnoge poznate žene, među kojima i Šeroun Stoun. Addy Van Den Krommenacker je kreator visoke mode iz Holandije, poznat po tome što kreira uglavnom za ličnosti iz svijeta filma, muzike”, kažu oraganizatori, koji navode da su im gosti manifestacije Graciela Dorbessan, italijansko- argentinski sopran i članica muzičkog teatra “Lombaro operetta”, direktor ovog pozorišta Carlotta Lombardo, te Christian Adorno Bard, glumac, poznat po ulozi u filmu “Aldo Moro” i serijalu “Leonardo da Vinči”.

” Brojnim stranim novinarima i turistima grad-domaćin predstaviće narodnu nošnju, a autentični melos, klapa “Ulcinj”, navodi se u saopštenju koje prenose “Vijesti”.

Za frizuru i šminku pobrinuće se studio “Zoran” i “Beni” iz Ulcinja, dok su manekeni iz MTM agencije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA