• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Remek djela savremenog iranskog filma

Ljubitelji dobrog filma imaće priliku da u narednih nekoliko dana uživaju u nekim od najboljih ostvarenja iranske kinematografije.

 Remek djela savremenog iranskog filma Izvor: MONDO

Ljubitelji dobrog filma imaće priliku da u narednih nekoliko dana uživaju u nekim od najboljih ostvarenja iranske kinematografije. U bioskopu Kulturno informativnog centra biće prikazano osam filmova koji su svrstani u remek djela savremene iranske kinematografije.

Serijal nazvan „Remek djela savremenog iranskog filma“ počinje u četvrtak u 20.30h proekcijom ostvarenja Jafara Panahija, koje nosi naziv Bijeli balon. Istog dana posjetioci KIC-a imaće priliku da na velikom platnu odgledaju film Boja Raja, za koji je scenario i režiju uradio Mažid Mažid.

Drugog dana biće prikazana takođe dva filma. U prvom terminu, od 20.30h, na repertoaru će se naći još jedno djelo Mažida Mažida, koje nosi ime Djeca raja, dok će u terminu od 22h biti prikazan film Gdje je kuća mog prijatelja, režisera Abasa Kioristamija.

Reperotar trećeg dana festivala posvećenog remek djelima iranskog filma, obilježiće ostvarenja Samira Makmalbfa (Jabuka) i Abasa Kioristamija (Kroz maslinovo granje).

Poslednjeg dana biće prikazana dva ostvarenja Abasa Kioristamija, Ukus trešnje i krupan plan.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA