• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leni Kravic u šatoru čeka spektakl na Jazu!

“Kravic će utorak do koncerta provesti na Jazu u šatoru koji je napravljen specijalno za njega", potvrdili organizatori spektakla

 Leni Kravic u šatoru čeka spektakl na Jazu! Izvor: MONDO

Američka rok zvijezda Leni Kravic, večeras će otvoriti prvi “Live Fest” na plaži Jaz.

Leni Kravic koji na svjetskoj turneji promoviše novi album "Love Revolution", u Budvu je stigao iz Ohrida, dok će, nakon nastupa, nastaviti za Zadar. U Budvi će provesti tri dana, a publika će na Jazu imati priliku da čuje kako nove kompozicije, tako i njegove starije hitove. Na repertoaru će sigurno biti “Always On the Run”, “It Ain’t Over ‘Till It’s Over”, “Fly Away”, “Where Are We Runnin’?”, “Let Love Rule”, “American Woman”, “I’ll Be Waiting”, “Are you gonna go my Way”...

Po dolasku u Budvu, Kravic je veći dio dana proveo na jednoj ultraluksuznoj jahti a prenoćio je u hotelu Kvin of Montengro.

“Kravic će utorak do koncerta provesti na Jazu u šatoru koji je napravljen specijalno za njega. Naš partner “Eurosalon” opremio je ovaj šator kao luksuzni hotel i veoma prijatan prostor za boravak - rekao je Dejan Maksimović iz firme “Music Star”, organizatora “Live Festa”

Početak programa najavljen je za oko 21 čas kada će kao uvod u muzički spektakl biti emitovani materijali poznatog programa “Noć reklamoždera”.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA