• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

“Misterija” u Tivtu

Na repertorau ovog kvarteta su poznate melodije iz filmova i djela kompozitora Morikonea, Lobosa, Galijana, Rodriga, Šifrina, Mansinija...

 “Misterija” u Tivtu Izvor: MONDO

U atrijumu srednjovjekovnog ljetnjikovca “Buća-Luković“ u Tivtu u petak u 22 h koncert će održati kvartet “Misterija“, koga čine gitaristi Srđan Bulatović i Darko Nikčević, Predrag Janković (harmonika) i Gligor Đuričković (perkusije i orijerntalne udaraljke).

Na programu večerašnjeg koncerta su poznate melodije iz filmova i djela kompozitora Morikonea, Lobosa, Galijana, Rodriga, Šifrina, Mansinija i drugih.

Darko Nikčević (1971) je flamenko gitarist i kompozitor, autor je prvog albuma instrumentalne muzike u Crnoj Gori “Flamenco” (1994) u izdanju RTCG i koautor, sa Srđanom Bulatovićem, CD-a “DUO“ (2001) i “Nostalgija“ (2005).

Srđan Bulatović (1972) je diplomirao i magistrirao na Fakultetu muzičke umjetnosti u Beogradu, završio je specijalističke studije gitare na Akademiji umjetnosti u Novom Sadu i prvi je diplomirani gitarista i magistar gitare u Crnoj Gori.

Jedan je od osnivača i predavača na međunarodnoj Zimskoj školi gitare u Baru i umjetnički direktor “GitarArt Summer Festivala” u Herceg Novom.

Gligor Đuričković (1953), je estradni izvođač umjetničko – muzičkog programa na perkusijama i orijentalnim udaraljkama.

Član je Udruženja estradnih umjetnika i izvođača, u orkestrima i folklornim ansamblima Crne Gore i bivše Jugoslavije imao je više od 1000 koncerata, nastupivši širom Evrope, u Americi i sjevernoj Africi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA