• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

“Dior”, "Guči" I Revillon” u Kotoru

Na 11. “Next Internacionalna smotra mode Kotor 2008” najavljen je dolazak Silvija Toledana, vlasnika modne kuće “Kristijan Dior”

 “Dior”, "Guči" I Revillon” u Kotoru Izvor: MONDO

Na trgu ispred katedrale Svetog Tripuna u petak biće otvorena 11. tradicionalna “Next Internacionalna smotra mode Kotor 2008”, a prva revija će početi u 21h.

Čast da “otvore” trodnevnu reviju mode pripašće francuskoj modnoj kući "Revillon", koja će predstaviti najnoviju kolekciju krzna.

Inače, pomenuta kuća je je pod zaštitom države i smatra se "biserom" Francuske.

Subota veče rezervisana je za reviju najnovije kolekcije modne kuće “Kristijan Dior”, a početak je zakazan za 22 sata.

Kako je ranije kazala direktorka modne kuće "Fabrika" Vesna Mandić, ovaj modni gigant do sada je van Pariza predstavljao svoje kolekcije samo u Moskvi , tako da će ova revija kotorskoj smotri mode dati veliku ekskluzivnost.

“Dior” u Kotor dovodi deset svojih šminkera i frizera, te kompletnu ekipu stilista, a očekuje se dolazak vlasnika Kristijana Diora, Silvija Toledana.

Treće, posljednje veče svoju kolekciju visoke mode predstaviće grčki kreator Janos Senios, kao i kreator Romeo Đilji iz Italije koji je dio Guči grupe.

Zanimljivo je to da je Đilji već uradio kolekciju za 2009. koju je planirao da premijerno prikaže u Parizu, ali je ipak odlučio da je prvi put predstavi publici u Kotoru.

Ekskluzivne modne revije koje će biti prikazane tokom tri večeri govore da će Kotor biti centar svjetske mode, a manifestacija će preko preko novinara najpoznatijih stranih medija biti predstavljena cijeloj planeti, ističu organizatori.

Smotru mode organizuju beogradska modna kuća "Fabrika" i i Opština Kotor, a pokrovitelj je kotorska "Pima".

Ulaznice po cijeni od deset eura mogu se kupiti na kamenom kiosku, a uoči revije na prodajnom punktu kod Fakulteta za turizam i hotelijerstvo.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA