• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vlado Georgijev za Novljane

Od 22. do 24 jula, pa 9.10. i 11 avgusta popuarni pjevač zabavljaće publiku na hercegnovskoj Kanli Kuli

 Vlado Georgijev za Novljane Izvor: MONDO

Serija koncerata Vlada Georgieva biće održana od 22. do 24. jula na hercegnovskoj Kanli kuli, a zatim i 9, 10. i 11. avgusta na istom prostoru.

Popularni pjevač će nakon višegodišnje koncertne pauze u Crnoj Gori, prirediti spektakularne koncerte koji će se, prema njegovim riječima, razlikovati od svih ranijih.

“ Ovo neće biti koncertna turneja po Crnoj Gori, već sam došao da se odmorim i tako je ispalo da održim tu seriju nastupa u Novom. Koncerti će imati više umjetničkog karaktera. Sviraću klavir, sintisajzer i teško je objasniti kako će biti koncipirani”, kazao je za “Vijesti” Goergiev, dodajući da će se koncerti snimati, te da će se kasnije taj materijal naći na DVD-ju.

Njegov singl “Do svitanja” uveliko je slušan na domaćim radio-stanicama, a prema riječima poznatog muzičara, album se može očekivati na jesen.

” Ostalo mi je da snimim još neke pjesme u kojima bi trebalo da mi gostuje džez bend “Rozenberg trio”, kao i još jedna pjevačica iz inostranstva. Album će da najavi još jedan singl koji ćemo pustiti negdje u oktobru “, kazao je Georgiev.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA