• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvaranje sezone u klubu "Planet"

 Otvaranje sezone u klubu "Planet" Izvor: MONDO
Organizacija Loud life organizuje u petak 12. oktobara, u podgoričkom klubu Planet (S.C. Morača), veliku techno zurku kojom će ujedno biti otvorena klubska sezona u Podgorici. Početak je zakazan za 23 časa.

Prema najavama organizatora za ovu žurku bukiran je DJ Charlton, mladi techno izvođač iz Rotterdama, koji broji gostovanja u svim većim klubovima u Holandiji, a ne treba zanemariti ni činjenicu da je svoju muziku prezentovao publici na ovogodiššnjem Awakenings festivalu.

”Kako bi za prvi party u ovoj sezoni upotpunili DJ postavu, u goste smo pozvali i beogradskog DJ-a Filipa Xavija, iz Concrete DJ sastava, koji takođe ima puno produkcijskog uspjeha iza sebe, kojima se uzdigao i na globalnom muzičkom nivou. Filip se već sedam godina profesionalno bavi DJ-ingom, a radio je sa mnogim izvodjačima kao sto su : Dave the Drummer, Chris Liberator, Lars Klein, Kay D Smith, Dj Mika, Jim Masters, Daniel Killa...Filip Xavi se već nekoliko puta predstavio podgoričkoj publici, a za ovaj party nam sprema neka nova izdanja iz svoje produkcije, koje ćete vjerovatno i premijerno čuti na partiju, u njegovom tročasovnom setu”, kazali su iz Loud life organizacije.

Kao podrška na žurci nastupiće i Šćepo Nikčević aka Serhi, domaći DJ iz Active Music organizacije, koji se već nekoliko godina bavi DJ-ingom, a od skoro se upustio i u produkcijske vode.

” Organizacija Loud life ovim partijem neće stati sa organizacijom klubskih događanja, već vam sprema mnogo klubskih dešavanja i akcija za predstojeći period. Krajem oktobra se spremamo za akciju kojom ćemo pomoći afirmaciji domaćih DJ-eva, dok se za novembar priprema veliki, prvi rođendanski party Wrhunski.com portala, o čemu ćete biti blagovremeno obavješteni”, dodali su iz Loud Life-a za Cafemontenegro.

Ulaznice će se prodavati na ulazu u klub, po cijeni od 6 eura.

(Mondo)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA