• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rok festival u Budvi

Gostovaće sarajevske grupe Letu štuke i Skroz, Električni orgazam , Popečitelji, Pesinter, i domaće VIS “Gorenje”, “Qtera”, “Punkreas” i “Stall”

 Rok festival u Budvi Izvor: MONDO

Braća Dino i Adnan Šaran, bosanski muzičari i članovi bendova “Letu štuke” i “Skroz” prvi put će nastupiti na istoj bini - na otvaranju rok festivala u budvanskom klubu “Garden” u ponedjeljak, 21. jula.

Dvodnevna manifestacija biće i prvi rok festival u Crnoj Gori, a pored pet inostranih sastava ugostiće i šest crnogorskih bendova.

Zvijezdeprve večeri biće sarajevske atrakcije “Letu štuke” i “Skroz”, koji će se premijerno predstaviti budvanskoj publici.

Uz njih sviraće i poznata imena domaće rok scene VIS “Gorenje”, “Qtera”, “Punkreas” i “Stall”.

Druge noći 22. jula, na binu Rok festa popeće se “Električni orgazam” i “Popečitelji” iz Srbije, makedonski sastava “Pesinter”,kao i podgorički “Autogeni trening”.

Prema riječima organizatora Damira Ibiševića, spisak izvođača nije konačan, a od finansijske podrške sponzora, zavisi da li će biti i treće večeri.

Program je veoma atraktivan jer je ovo prvi put u Crnoj Gori da na jednom mjestu svira nekoliko regionalnih rok zvijezda. Postoji mogućnost da se festival produži za još jednu noć, što zavisi samo od finansija. Ipak, i ukoliko ostane sadašnji raspored, smatram da će biti dovoljno interesantan. Ovakve manifestacije su veoma bitne kako za ljubitelje rok zvuka, koji kod nas rijetko imaju priliku da čuju aktuelne izvođače, tako i za crnogorske bendove kojima je neophodna afirmacija, istakao je Ibišević.

“Pripremamo odličnu tehniku- ozvučenje,rasvjeta i bina sa pet ili šest monitorabiće vrhunskog kvaliteta”, kaže Ibišević.

Osim što je prvi i jedini, Rok fest će biti i prilično ekskluzivna manifestacija - zbog kapaciteta kluba moći će da ga prati samo četiri stotine ljudi.

Cijena karata će biti simbolična i iznosiće tri eura.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA