• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

“ BECK’SPERIENCE PARTY “ u Maximusu

Prvi BECK’SPERIENCE PARTY “ biće održan 24. jula 2008. u diskoteci Maximus u Kotoru, sa početkom u 22 sata.

 “ BECK’SPERIENCE PARTY “ u Maximusu Izvor: MONDO

Ovogodišnji Beck’sperience Summer Party otvara Marko Nastić najpoznatiji i najuspješniji srpski DJ i producent, dobitnik ovogodišnje nagrade “SEE Me Aword” za najboljeg techno DJ u jugoistočnoj Evropi.

Pored njega, nastupiće i Marko Milosavljević, beogradski DJ i producent koji je nastupao na gotovo svim važnim festivalima u regionu.

Iz Čikaga na pomenutu žurku stiže i Mazi - istinski predstavnik savremene house muzike koji je od svog prvog oficijelnog izdanja 1994. potpisao preko 200 naslova kao producent i remikser uključujući i album “Community“ i seriju EP-a za prestižni NRK, kao i Gordan Paunović.

Za putovanje u okvirima suptilnog deep i underground house zvuka biće zadužen Vlada Janjić, poznati DJ evropskih klubova poput “Flexa” u Beču, “Batofara” u Parizu,” Ultraschalla” u Minhenu, “Propaganda” u Moskvi,” Watergatea” i “Panoramabara” u Berlinu.

Tokom Beck’sperience Summer Party nastavlja se akcija Apatinske pivare „Kad pijem - ne vozim“, koja ima za cilj da se podigne svijest mladih o riziku kombinacije alkohola i vožnje.

Beck’sperience, je najuspješniji domaći clubbing serijal u 2007. po izboru čitalaca sajta ChillOut (www.chillout.co.yu) i Kontra magazina (www.kontraweb.net), tokom 2007. i 2008. predstavio je brojna vrhunska imena iz svijeta elektronske i klupske muzike.

Do sada je u Srbiji održano pet ovakvih događaja gdje su nastupili Tiga, Chemical Brothers, Sven Väth, Zombie Nation, Chris Tietjen, Alter Ego, Jerome Sydenham, Efdemin, DJ Hell, Abe Duque, Le Chic.

Karte za ovaj događaj će moći da se kupe na ulazu diskoteke Maximus u Kotoru.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE