• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rok festival u Budvi

U “Gardenu” će 22. i 23. jula nastupati poznati rok bendovi iz regiona a najavljen je dolazak bendova”Letu stuke” i Deca loših muzičara”

 Rok festival u Budvi Izvor: MONDO

Pravi rok festival na kome će nastupati bendovi “Vira Vega”, “Popečitelji” i “Till” iz Srbije, kao i grupa “Kontra” iz BiH i nekoliko crnogorskih bendova biće održan u budvanskom lokalu “Garden” 22. i 23. jula.

Damir Ibišević , jedan od organizatora festivala kazao je da će preko dana puštati rok muzika i to od 14 do 20 časova, dok će uveče biti organizovane svirke uživo na kojima će u centru pažnje biti poznati bendovi iz regiona.

Pored ovih grupa koje su već potvrdile učešće na festivalu, kako on kaže, postoji mogućnost da u Budvi nastupe bendovi “Letu štuke” i “Deca loših muzičara” kao i neki od tzv. lutajućih bendova iz Francuske koji nastupaju tokom ljeta u regionu.

”Spisak izvođača nije definitivan, tako da će možda biti još prijatnih iznenađenja”, rekao je Ibišević i napomenuo da postoji mogućnost da ulaz na festival bude besplatan, a, ako se bude naplaćivao, cijena karte za jedan dan neće biti veća od dva eura.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE