• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sunčane skale - H.Novi (9.-12.jul)

 Sunčane skale - H.Novi (9.-12.jul) Izvor: MONDO

Muzički festival Sunčane skale biće održan od 9 do 11. jula u Herceg Novom, a u takmičarskom dijelu "Pjesme ljeta" učestvovaće 24 izvodjača.

Od poznatijih imena takmičiće se Željko Vasić sa pjesmom "Samo da dobro si", Ivana Banfić ("Kao cvijet iz kamena"), Luna ("Sms"), Knez ("Jednom mila") i Aleksandra Perović sa pesmom "Talija",  najavili su organizatori.

"Sunčane skale" će trajati tri dana, a prve večeri biće dodijeljene ''Prinčeve nagrade'' u 16 kategorija - album godine, najbolja muška i ženska interpretacija, najbolja grupa, koncert, filmska muzika, debitant godine, hit godine, najbolji album etno muzike...

Za najbolji album godine nominovani su albumi Ognjena Radivojevića, Gibonija, Zdravka Čolića, Bojana Marovića i Nevernih beba.

Za najbolji album etno muzike u konkurenciji su Toše Proeski, Bilja Krstić, Balkanika i Esma Redzepova, a za najbolju filmsku muziku filmovi "Mi nismo andjeli", "Jesen stiže dunjo moja", "Nesanica" i "Elegija za bebe".

Drugo veče rezervisano je za predstavljene novih zvezdi, dok će treće noći biti organizovano samo takmičenje.

Medju učesnicima su i Lejla Hot za čiju je pjesmu "Suze stihova" muziku i tekst napisao Danijel Alibabić, frontmen crnogorske grupe "No nejm"i bosanski pjevač Armin Muzaferija čiju je pjesmu "Povedi me" komponovao Hari Varešanović.

Od mladih pjevačkih nada kojih je mnogo na ovogodišnjem festivalu, organizatori su najavili i Milana Jeftovića za čiju je pjesmu tekst i muziku pisala poznata srpska pevačica Mari Mari.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA