• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Drugi “Refresh” festival od 7.do 10. avgusta

Pored svejtskih DJ zvijezda poput Emersona, Clarka, Cattanea I Sharama pubilici će se predstaviti I Edo Majka, Van Gogh, Massimo, Cubismo

 Drugi “Refresh” festival od 7.do 10. avgusta Izvor: MONDO

Pored svejtskih DJ zvijezda poput Emersona, Clarka, Cattanea I Sharama pubilici će se predstaviti I Edo Majka, Van Gogh, Massimo, Cubismo

Kotorska diskoteka “Maximus”, od 7. do 10. avgusta biće domaćin drugog “Refresh” festivala elektronske muzike, u kojem će zvijezde večeri biti svjetski poznati DJ-evi Darren Emerson, Hernan Cattaneo, Dave Clarke i Sharam.

Pored četvorice svjetski poznatih DJ-eva i producenata, čije su bogate biografije dobro poznate ljubiteljima elektronske muzike na “Refreshu” će, na koncertnoj i hip -hop bini nastupiti vodeći muzičari iz regiona.

Tako će, na terasi Citadele, na zidinama Starog grada svirati “Van Gogh”, Massimo, “Boban i Marko Marković orkestar” i “Cubismo”.

Na otvaranju će nastupati Edo Maajka, vjerovatno najpopularniji reper u regionu, a sljedećih večeri predstaviće se srpski izvođači Wikluh Sky, Marčelo i Ajs Nigrutin.

U podgoričkom PR centru predstavnicima medija su se obratili Marija Vujović PR “Refresha” i “Exita” za Crnu Goru, Sagor Mešković, ispred novosadskog festivala i Aleksandar Perović, predstavnik diskoteke “Maximus”.

”Festival je odlična promocija za Crnu Goru u inostranstvu i pomaže razvoju visokoprofilnog turizma. Imamo veliku koncertnu binu koja se nalazi na terasi Citadele, u okviru kompleksa "Cattaro Maximus". Po svojim produkcionim i tehničkim specifikacijama ona se mjeri najvećim na “Exitu”, sa vrhunskom tehnikom i produkcijom. Uz muzički spektakl ovaj festival nudi i izuzetan ambijent - more, stijene, bedemi”..,rekao je Mešković naglasivši da su za festival zainteresovani predstavnici vodećih svjetskih časopisa koji se bave elektronskom muzikom.

Tri verzije četvorodnevnih ulaznica puštene su juče u prodaju, a mogu se kupiti u filijalama Prve banke. “Full” karta, koja košta 50 eura, omogućava pristup svim sadržajima festivala, “DJ+Hip Hop”, za četrdeset eura obezbjeđuje se ulaz na te dvije bine, dok se sa “live” ulaznicom, čija je cijena 22 eura, mogu pratiti koncerti na terasi Citadele.

Sponzori ovog “Exita u malom”, koji organizuje tim novosadskog festivala i diskoteka “Maximus”, su Prva banka, “Beck's”, “Burn”, “Rosa” i drugi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE