• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počelo "Budvansko ljeto"

Manifestacija “Budvansko ljeto”, koja je zvanično počela 6.juna, obilovaće mnoštvom različitih muzičkih, zabavnih i kulturnih programa

 Počelo "Budvansko ljeto" Izvor: MONDO

Od 11. do 20. juna u Budvi će se održati festival uličnih trupa pod nazivom "Montenegro busker fest", koji će okupiti desetak učesnika iz raznih zemalja svijeta, a među njima će biti i klovnovi, mađioničari, balonari i muzičari.

Od 28. do 30. juna Budva će biti domaćin učesnicima muzičkog festivala "Pjesma Mediterana", a od 26. juna do 1. oktobra trajaće festival crnogorskog muzičkog naslijeđa "Muzika ljeta".

Od 1. jula do 17. septembra biće održan internacionalni festival etnomediteranske muzike, a od 1. jula do 1. septembra festival "Ljetnja sinemanija".

Od 1. jula do 15. avgusta biće održan tradicionalni festival Grad teatar, dok će sredinom avgusta biti organizovan festival dječijih pozorišta.

U septembru će se održati gastro-festival pod nazivom "Ukus Mediterana" i festival vina, tako da će gosti Budvanske rivijere ovoga ljeta uživati u muzičkim, pozorišnim, festivalskim i gastro festivalima.

"Budvansko ljeto" zvanično je počelo 6. juna organizovanjem Međunarodnog festivala folklora.

Pokrovitelji manifestacije su opština Budva i Turistička organizacija Budve, a izvršni producent budvansko preduzeće "Kopir rajt".

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE