• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop za decembar: Kakav će vam biti posljednji mjesec u godini

Autori mondo.me Autori Jovana Vilimonović

Evo šta vam zvijezde predviđaju za decembar!

OVAN

Ljubav

Više obratite pažnju na druge ljude, na građenje dobrog odnosa sa partnerom. Ne zapostavljajte voljenu osobu zbog previše obaveza. Slobodni, možete konačno preko posla upoznati neku zanimljivu osobu koja će Vam se dopasti.

Posao

Budite posvećeni poslu jer ćete biti nagrađeni. Neka ženska osoba može da Vam bude od pomoći.

Možda će vas zanimati

Zdravlje

Imaćete višak energije tokom mjeseca.

BIK

Ljubav

Možete imati neku avanturu, i nije Vam do nekih ozbiljnijih priča. Strastveni ste i skloni flertu. Budite otvoreni prema partneru i recite mu šta Vam sve smeta. Moguće su rasprave tokom mjeseca.

Posao

Imaćete više energije za posao, privatni život i lakše ćete moći da se posvetite obavezama. Dajte maksimum na poslu i pravite kompromise sa kolegama, iako Vam to neće biti lako.

Zdravlje

Bavite se sportom, tako ćete biti manje napeti.

BLIZANCI

Ljubav

Nemate baš mnogo strpljenja za partnera. Imate utisak da se stalno vraćate na početnu tačku i da odnos nikako ne napreduje. Imaćete bolju komunikaciju od polovine mjeseca. Slobodni, potrudite se da se usmjerite na nove osobe, umjesto da se okrećete prošlosti. Strastveniji ste nego inače.

Posao

Od kolege možete da dobijete dobre vijesti u vezi sa poslom. Moguć je napredak. Imate dosta ideja, pa bi bilo dobro da pokušate da ih realizujete. Bitno je da ne popuštate drugima u vezi sa dogovorima. Držite se svog plana.

Zdravlje

Ne osjećate se baš najbolje, nervozni ste, pa bi bilo dobro da nađete način da se opustite.

RAK

Ljubav

Bićete veoma romantični tokom mjeseca. Ljubav cvjeta. Sve Vam ide od ruke i lako se dogovarate sa partnerom. Ako ste u dugoj vezi, nema nikakvih problema. Ako ste upoznali neku novu osobu, to može da bude nešto trajnije.  

Posao

Usporeniji ste nego inače, ali imaćete dosta posla. Moguća je saradnja sa osobama koje nisu iz Vašeg mjesta ili zemlje. Bitno je samo da odredite šta je prioritet. Nemojte da započinjete previše poslova odjednom jer ništa nećete uraditi kako treba.

Zdravlje

Moguć je problem sa cirkulacijom, više se krećite.

LAV

Ljubav

Vidite se sa prijateljima i  možete preko njih da upoznate neku zanimljivu osobu. Imaćete dosta mogućnosti za početak nove veze, samo je bitno da ne donosite na brzinu odluke u vezi sa tim. Zauzeti, idite sa partnerom na neki kraći put, to će sigurno da poboljša vaš odnos.

Posao

Budite vrijedni, ubrzajte se na poslu da biste imali više uspjeha. Tokom decembra bićete kreativniji nego inače. Neke stvari koje odavno planirate možete sada da ostvarite i imaćete pomoć drugih ljudi.

Zdravlje

Mogući su problemi sa leđima.

DJEVICA

Ljubav

Vrijeme je da napravite neke promjene u vezi, da Vam ne bi bilo dosadno. Odlazak na neko novo mjesto, bilo da je to kafić, planina ili posjeta prijateljima – sve što može da bude novo i drugačije je dobro. Od posljednje nedjelje decembra možete da se opustite i da uživate jer Vas čekaju odlični aspekti. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo tokom prve polovine decembra, ali realizacija odnosa može da se dogodi od posljednje nedjelje mjeseca tj. godine.

Posao

Poslovi koje ste već započeli tokom ove godine mogu sada da se realizuju. Budite uporni. Ako želite da radite nešto što ste ranije planirali, sada je vreme da počnete. Odlaganje će donijeti neuspjeh. Ne slušajte druge.

Zdravlje

Osjećate se dobro, ali bavite se sportom.

VAGA

Ljubav

Skloni ste uživanju, pomalo ste rasijani, pa Vam treba više energije da se fokusirate na vezu. Imate potrebu da se osamite ili da budete sa partnerom kod kuće. Slobodni, previše ste usmjereni na sebe, pa Vam nije do veze. Najradije biste ostali sami. Na nekom putovanju možete da upoznate neku osobu sa kojom možete da imate dobru komunikaciju.

Posao

Imate puno energije i spremni ste za rad. Mogući su povećani troškovi, niste zadovoljni zbog toga. Neka muška osoba može da Vas izbaci iz takta. Zato je bolje da ovog mjeseca sarađujete sa ženama ili da budete tolerantniji prema drugima.

Zdravlje

Moguć je problem sa pritiskom tokom mjeseca, pazite na ishranu i više se krećite.

ŠKORPIJA

Ljubav

Ovog mjeseca biće osjetno bolja komunikacija sa partnerom. Moguća su i kraća putovanja. Odnos će biti odličan i nema razloga za brigu. Strasti su pojačane. Slobodni, skloni ste flertu. Neka osoba koju možete da upoznate na kraćem putu može da Vam bude zanimljiva.

Posao

Imate dosta posla, ali Vas to ne opterećuje. Znate da će rezultati da budu dobri i da će priliv novca biti odličan. Odličan je mjesec za saradnju sa drugima.

Zdravlje

Unosite više tečnosti i pazite na ishranu, mogući su problemi sa varenjem tokom decembra.

STRIJELAC

Ljubav

Prijatelji su od velike pomoći u vezi sa savjetima koji se tiču ljubavi. Poslušajte ih da biste imali bolji odnos sa partnerom. Strastveni ste i skloni avanturama. Ipak, bilo bi bolje da se držite provjerenog recepta i da birate stabilne osobe za vezu – tako ćete biti srećniji.

Posao

Imate podršku od kolega na poslu. Priliv novca je odličan i nemate nikakav problem. Brinete se da li ćete da stignete da sve odradite na vrijeme, ali neka ženska osoba Vam može biti podrška.

Zdravlje

Odlično ćete se osjećati, imate višak energije.

JARAC

Ljubav

Niste fokusirani na partnera tokom mjeseca, nego na sebe. To može da izazove rasprave. Nemojte biti sebični. Od Vas zavisi kakav ćete mjesec imati u ljubavi, pokažite svoja osjećanja. Ako ste slobodni, moguća je neka nova veza, ali nije isključeno da će se osoba iz prošlosti vratiti u Vaš život.

Posao

Zadovoljni ste napretkom na poslu, iako znate da morate biti još detaljniji. Malo ste sporiji nego obično, ali će bar sve obaveze biti završene kako treba i u roku. Nećete imati fokus sve vrijeme, pa bi bilo dobro da postavite ciljeve da biste bili motivisani.

Zdravlje

Mogući su premor i nervoza do kraja godine, nađite više vremena za sebe.

VODOLIJA

Ljubav

Trebalo bi da više vremena posvetite poslu, pa izdvojite neko vreme za partnera. Budite iskreni i otvoreni povodom toga šta Vam smeta. Tako će odnos sigurno biti poboljšan. Ako ste slobodni, moguća je avantura ili tajna veza.

Posao

Ovog mjeseca možete da očekujete ponovnu saradnju sa nekim osobama i sve će biti više nego uspješno. Ne odustajte od toga što ste zacrtali za ovaj mjesec. Bitno je samo da sve dobro isplanirate.

Zdravlje

Mogući su problemi sa cirkulacijom, pa bi bilo dobro da se više krećete.

RIBE

Ljubav

Komunikativni ste i lako možete da riješite probleme u vezi. Jake su strasti, pa je bitno da se posvetite partneru i da poboljšate odnos. Ako ste slobodni, moguća je neka avantura. Poznanstvo na kraćem putu može da se pretvori u nešto ozbiljnije.

Posao

Bićete manje produktivni. Odredite prioritete na poslu i držite se toga. Saradnja sa drugima je dobra, ako manje pričate svima o planovima i samo radite ono što morate. Nije potrebno da pretjerujete u poslu, već da budete temeljni, a ne površni.

Zdravlje

Tokom ovog mjeseca je moguć pad imuniteta. Unosite vitamine i izbjegavajte slatkiše jer postoji mogućnost gojenja.

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA