"Okršaj" Prijovićke i Todorovićke zbog pjesme?!

Autor:

Pjevačice navodno više nisu u prijateljskim odnosima

"Okršaj" Prijovićke i Todorovićke zbog pjesme?! Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Koleginice sa estrade, Milica Todorović i Aleksandra Prijović, navodno su zahladnjele odnose nakon nesporazuma oko pjesme koju su obje htjele da kupe.

Aleksandra je prva čula pjesmu Srkija Boja, dopala joj se i htjela je da je uzme. Međutim, ona je već imala sve pjesme gotove za album i htjela je da joj Srki sačuva pjesmu, ali ju je on ponudio Milici Todorović i još joj je rekao da je istu pikirala i Prijovićka", tvrdi izvor za "Svet" i dodaje:

"Na kraju je došlo do svađe u studiju i Srki Boj je ispao kriv što je obema pokušao da proda pjesmu, pa je Brena posavjetovala Aleksandru da se povuče i da ni slučajno sada ne uzima pjesmu. Tako je i bilo, ali je Milica zamjerila Aleksandri što je u sve umiješala i Brenu", istakao je izvor.

Aleksandra Prijović je za ovaj magazin objasnila pomenutu situaciju:

"Sa Milicom nisam imala problem. Ja sam htjela da uzmem pjesmu, međutim, kompozitor nije imao vremena da se vidimo kako bih mu platila. On je vjerovatno shvatio da ja neću pjesmu čim mu nisam odmah dala novac, iako sam mu rekla da je želim, samo da mi javi vrijeme i mjesto gdje da mu donesem pare. Ja mu jesam rekla da ta pjesma neće iči na album jer sam imala već sve pjesme, ali da je želim za sljedeći, on je rekao dobro, a onda ju je ponudio Milici. Ona nema veze s tim, došla je u studio, ponuđena joj je pjesma i ona je htjela da je uzme. Kasnije je Milica odustala od pjesme, i sada nit' je ona snimila, nit' sam ja", otkrila je Aleksandra.

Sve vijesti