Ovo su NAJGORI filmovi! (VIDEO, ANKETA)

Autor:

Na spisku su Donald Tramp i njegov inat, ali i Džoni Dep i njegova propala karijera - da li se slažete?

Ovo su NAJGORI filmovi! (VIDEO, ANKETA) Foto: YouTube/MovieClipsTrailers

Ovo su filmovi nominovani za Zlatne maline, nagrade koje odaju "počast" najgorem iz Holivuda u proteklih godinu dana. Imena dobitnika saznaćemo 23. februara, pošto se ove nagrade dodeljuju dan uoči Oskara.

SVE o nominacijama za Oskara

Prednjače filmovi "Goti", "Happytime murders" i "Holms i Votson" sa po čak šest nominacija, pogledajte trejlere, pa da krenemo redom!

Izvor: YouTube/GottiMovie

Izvor: YouTube/MovieclipsTrailers

Izvor: YouTube/SonyPicturesEntertainment

U kategoriji najgoreg filma, nominovani su "Goti", "Happytime murders", "Holms i Votson", "Robin Hud" i "Vinčester". Glasajte u anketi, a ne zaboravite da nam u komentarima ostavite svoj predlog najgoreg filma, ukoliko ga nema među nominovanima!


Za "prestižnu" titulu najgoreg glumca boriće se Džoni Dep ("Šerlok Noums"), Vil Ferel ("Holms i Votson"), Džon Travolta ("Goti"), Donald Tramp zbog pojavljivanja u filmovima "Smrt nacije" i "Farenhajt 11/9", kao i Brus Vilis ("Death wish").

Dolazi nam Džoni!

U kategoriji najgore glumice nominovane su Amber Herd ("London fields"), Dženifer Garner ("Pepermint"), Melisa Makarti ("Happytime murders" + "Life of the party"), Helen Miren ("Vinčester") i Amanda Sejfrid ("The clapper").

Jedna od tradicionalno najduhovitijih kategorija je "najgori par na velikom platnu", u kojoj su nominovani sledeći:

Džoni Dep i njegova PROPALA KARIJERA ("Šerlok Noums"), Donald Tramp i njegov nezaustavljivi inat ("Farenhajt 11/9" i "Smrt nacije"), Vil Ferel i Džon C. Rajli kao Holms i Votson, Keli Preston i Džon Travolta u filmu "Goti", i "bukvalno bilo koji glumci i lutke" iz filma "The happytime murders".

I Melanija Tramp našla se na spisku nominovanih, u kategoriji najgore sporedne glumice, gde joj društvo prave Keli Preston ("Goti"), Džez Sinkler ("Slenderman"), Marša Gej Harden ("Pedeset nijansi – oslobođeni") i Kelien Konvej ("Farenhajt 11/9").

Pogledajte trejler filma koji je "prvom paru" Amerike doneo nominacije za Zlatnu malinu!

Izvor: YouTube/MMFlint

Pogledajte i MONDOPop o najboljim filmovima 2018!

Izvor: MONDO

Tagovi:
Sve vijesti