Mijić poništio majstoriju Ćetkovića

Autor:

Budućnost i Sutjeska remizirali pod Goricom u derbiju 18. kola, a neriješen rezultat (1:1) najviše odgovara Zeti

Mijić poništio majstoriju Ćetkovića Foto: MONDO/Nikoleta Vukčević

Derbi je donio na trenutke lijepu i lepršavu igru, više se ispitivala snaga na obje strane terena, a na kraju je viđen neriješen rezultat, koji više odgovara Nikšićanima.

Utakmica je otvorena sjajnom šansom Milivoja Raičevića – Mihailo Perović je iskoristio grešku Darka Bulatovića, izbacio je u prostor Igora Ivanovića, a bivši ofanzivac Sutjeske je proigrao Raičevića koji je imao prazan gol. Međutim, oklijevao je, a onda je Stefan Cicmil odbranio glavom čist gol uz stativu.

 Uzvratio je minijaturom Marko Vučić, a onda je utakmica splahnula! Tražili su se i jedni i drugi, da bi Marko Ćetković izmislio golčinu sa 25 metara – praktično iz mjesta je šutnuo i pronašao je jedan od najljepših pogodaka u sezoni u 42. minutu.

Tako se otišlo na poluvrijeme.

Drugi dio je donio bolju igru Budućnosti, ali mnogo manje šansi. Tako je viđeno samo jedno uzbuđenje iz koga su plavi došli do izjednačenja – Mirković je dugo vukao loptu, na strani je našao Ivanovića, koji je odmah poslao loptu po zemlji u šesnaesterac, a tamo je odbrana Sutjeske odbila loptu samo do Miloša Mijića, koji je rascijepao mrežu za konačnih 1:1.

PRETPOSLEDNJE KOLO FUDBALSKOG PRVENSTVA CRNE GORE

Sve vijesti