Dječak dva dana zlostavljan pa ubijen?

Autor:

Otac dječaka čije je beživotno tijelo pronađeno juče u Beranama, kazao je da je njegov sin nestao u nedjelju oko dva sata po podne, te da je od tada do pred samo ubistvo zlostavljan.

3
A- A A+
Ilustracija Foto: Mondo/Goran Sivački IlustracijaTijelo trinaestogodišnjeg M.B. pronađeno je juče u Beranama oko 12 sati na obali Lima, blizu takozvane buvlje pijace. Beranska policija je, navodi Dan, ubrzo nakon toga uhapsila S.I. (19) iz Berana zbog sumnje da je lišio života dječaka romske nacionalnosti.

Ubijen dječak u Beranama, uhapšen osumnjičeni

Policija je saopštila da je nestanak dječaka prijavljen u ponedjeljak i da su nakon toga pokrenute određene radnje u cilju njegovog pronalaženja.

"Državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju izjasniće se o kvalifikaciji počinjenog krivinog djela. Tijelo dječaka biće upućeno na Odjeljenje sudske patologije radi vršenja obdukcije ", saopšteno je iz Uprave policije.

Otac ubijenog dječaka je kazao za "Dan" da opravdano sumnja da je njegov sin nakon zlostavljanja likvidiran na svirep način. On je ispričao "Dan" da su nakon potrage, juče naišli na stravičan prizor.

"Vidjeli smo nago tijelo mog sina sa majcom omotanom oko vrata. Njegovu odjeću našli smo dvadesetak metara od tijela. Sve to ukazuje da je prije ubistva zlostavljan", kazao je otac ubijenog dječaka, R.B, koji je sa porodicom izbjegao s Kosova i naselio se u prigradskom naselju Donji Talum.

Prema nezvaničnim informacijama "Dana", osumnjičeni je takođe izbjeglica s Kosova i nastanjen je u Donjem Talumu.

O događaju je obaviješten viši državni tužilac koji je naložio istragu.

Sve vijesti