Pronađena droga, privedeno sedam osoba

Autor:

Službenici podgoričke policije su priveli sedam osoba, oduzeli 191 paketić sa sadržajem heroina, jedan sa sadržajem marihuane i takozvani džoint, težine oko 60 grama.

0
A- A A+Iz policije su kazali da su službenici policije u noći između ponedjeljka i utorka kontrolisali B.S. (36), B.S. (29), E.L. (26), M.K. (18), Š.A. (24), K.S. (31) i V.L. (23).

Oni su rekli da je nakon kriminalističke obrade i konsultacije sa tužiocem, jedna od tih osoba uhapšena i da je otkriven i spriječen još jedan slučaj ulične prodaje opojnih droga.

„Tom prilikom policijski službenici su pronašli i oduzeli 191 paketić sa sadržajem praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga heroin, jedan paketić sa sadržajem za koji se sumnja da je opojna droga marihuana i džoint, ukupne težine oko 60 grama“, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Kriminalistička obrada sedam privedenih uputila je na sumnju da pronađena opojna droga pripada B.S. (36).

„Sumnja se da je ova osoba posjedovala heroin i marihuanu namjeravajući da ovu drogu stavi u ulični promet“, kazali su iz policije.

Oni su rekli da je B.S. uhapšen zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga.

Tagovi:
Sve vijesti