Uvrnuta kolekcija Nikolasa Kejdža!

Autor:

Na ove sulude stvari je glumac proćerdao cijelo bogatstvo

Bogatstvo holivudske zvijezde Nikolasa Kejdža svojevremeno je bilo procijenjeno na 150 miliona dolara, a danas je šest puta manje jer je nemilice kupovao kuće, imanja, automobile i "uvrnute" i prilično skupe stvari kao što je kolekcija smanjenih pigmejskih glava.

Mnogo novca je potrošio kupujući nekretnine širom svijeta, piše "Daily Mail". Slavni glumac je u jednom trenutku posjedovao 15 kuća, između ostalog dvorce u Engleskoj i Njemačkoj, kao i imanje vrijedno 25 miliona dolara u Kaliforniji. Kupio je ostrvo na Bahamima i jednu od najukletijih kuća u Americi, koja se nalazi u Nju Orleansu.

Za svoje nekretnine trenutno duguje 6,3 miliona dolara poreza.

Budući da je strastveni kolekcionar automobila svojevremeno je imao čak devet Rols Rojseva i Lambordžini vrijedan 450 hiljada dolara.

Ono što je teško objašnjivo je potreba da kupi neke od "uvrnutih" stvari.

Glumac posjeduje lobanju dinosaura staru 70 miliona godina i vrijednu 276 miliona dolara, grobnicu u obliku piramide visoku oko tri metra u kojoj želi da bude sahranjen i hobotnicu vrijednu 150.000 dolara koja mu navodno pomaže u glumi.

Nikolas Kejdž: Bio sam ljut, bahat, loš

Takođe posjeduje zavidnu kolekciju stripova vrijednu 1,6 miliona dolara u kojoj se nalazio i prvi strip o Supermanu koji je platio 150.000 dolara, a kasnije ga navodno prodao za 2,16 miliona dolara kada je zapao u finansijske probleme.

Za gubitak svog bogatstva okrivio je bivšeg partnera Semjuela Levina kojeg je i tužio zbog rizičnih investicija koje su završile velikim gubicima.

Levin je jednom prilikom izjavio da Kejdž "nekontrolisano troši" i da bi trebalo da zarađuje 30 miliona dolara godišnje kako bi mogao da održava svoj životni stil.

HIT: Audicija Nikolasa Kejdža u helankama!

Tagovi:
Sve vijesti