HAPŠENJE u Baru: Slikarka spremala likvidaciju!?

Autor:

Barska policija spriječila je jutros planiranu likvidaciju i uhapsila slikarku i privatnu preduzetnicu Danijelu Kisić Petrović (65)!

Prema nezvaničnim informacijama policija je u saznanju ko je bio meta likvidacije ali u interesu istrage taj podatak nije otkriven.

Barska policija došla je do operativnih saznanja da se sprema likvidacija u Baru, nakon čega je pribaljeno odobrenje za pretres stana i drugih prostorija koje koriste Danijela Kisić Petrović i njen sin Kistofor Petrović (30).

 Pretresom prve lokacije koja se tiče njene porodične kuće u barskom naselju Mirovica, policija je pronašla i oduzela hekler sa dva okvira punim municije, škorpion sa tri okvira puna municije, revolver pištolj nn marke sa sedam komada municije u njemu, fantomku, lisice, gasni pištolj, pribor za čišćenje oružja, tri pečata i jedan štambilj za koje se sumnja da su falsififikovani kao i preko 2.000 komada razne pištoljske municije.

Pogledajte FOTOGALERIJU:

Policija vrši pretres još jedne njene kuće koja se nalazi kod uvale Utjeha, između Bara i Ulcinja. 

Nezvanično saznajemo da postoji opravdana sumnja da uhapšena Danijela Kisić Petrović stoji iza dva paljenja vozila u Baru kao i postavljanje eksploziva na kuću jednog Baranina.

Prema saznanjima našeg izvora bliskog istrazi "meta" nije bio kontroverzni biznismen Isat Isko Boljević koji je, nakon što mu je zapaljeno vozilo i radnja na Utjehi, gdje je imao štetu preko 30 hiljada evra, izjavio: "Neko me proganja i želi da me iseli iz Bara. Policija treba da ispita po čijem nalogu radi ta osoba, jer neko ima interes da preuzme ono što sam stvarao i što sad radim na Utjehi. Borio sam se i protiv jače mafije i boriću se i ubuduće, ako me ne ubiju".

Ovom izjavom Boljević kao da je nacrtao Kisić Petrović s kojom je imao spor nakon što je ona preuzela dio plaže na uvali Utjeha čiji je Boljević bio zakupac godinama.

Policija pretresa ovu vilu na Utjehi (FOTOGLERIJA):

Sve vijesti