Inteligentna mašina stigla u Crnu Goru

Cijena je ostala u okviru preporuke s premijere, a uz Mate 10 Pro stiže nam i Mate 10 Lite, koji će se pred kupcima naći već 1. decembra - ko naruči ranije, čekaju ga pokloni.

Inteligentna mašina stigla u Crnu Goru Foto: MONDO portal / Marko Čavić

Jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona, kompanija Huawei, domaćem tržištu predstavila je prvu inteligentnu mašinu; mobilni telefon sa vještačkom inteligencijom - Huawei Mate 10 Pro. Osim toga, predstavljen je i Mate 10 Lite, telefon namijenjen mlađoj generaciji, sa četiri kamere, metalnim dizajnom i ekranom od ivice do ivice.

Ovo je #HuaweiMate10Pro uživo - plava boja. #Mate10Pro u Srbiji od 1. decembra. Detalji na @mondoportal

A post shared by MONDO MobIT (@mondo_mobit) on

Huawei Mate 10 Pro moguće je kupiti u pretprodaji do 1. decembra, a svaki kupac u tom periodu na poklon dobija i Huawei EnVision 360 Panoramic VR kameru.

Cijena telefona je oko 835, što je nešto niža ponuda u odnosu na premijum konkurente u Crnoj Gori. Ovaj uređaj kod nas je dostupan u crnoj, braon i plavoj boji. Poređenja radi, cijena iPhone 8 Plus modela u Crnoj Gori je 1.030 eura (64GB), cijena iPhone X telefona je 1.325 eura (64 GB), cijena Galaxy Note 8 modela je 1.060 eura (64 GB), a cijena Galaxy S8+ modela je 760 eura (64 GB).

Huawei će u Crnoj Gori iz Mate 10 serije kupcima ponuditi modele Mate 10 Pro i Mate 10 Lite, eventualno i model s Porsche Edition oznakom, ali model Mate 10 neće zvanično biti u ponudi. Sve detalje o smartfonu Huawei Mate 10 Pro rekli smo vam nakon premijere, gdje ćete vidjeti više od 40 slika uživo!

Kako vam se dopadaju Huawei Mate 10 Pro i Lite?

Izvor: Huawei Mobile.

Izvor: Huawei Mobile

Tagovi:
Sve vijesti