• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ciklus filmova o američkom glumcu Bred Pitu

Autor mondo.me

Ciklus filmova u kojima se poznati američki glumac Bred Pit pojavljuje u glavnoj ulozi biće prikazan u okviru filmskog programa „Budo Tomović“ od 16. do 19.marta.

Film rađen po romanu Čaka Palahniuka „Borilački klub“ (1999) otvoriće ciklus u ponedjeljak, 16.marta, a naredna tri dana prikazaćemo: 17.marta - „Sedam godina na Tibetu“ (1997); 18.marta - „Vavilon“ (2006) i 19.marta - „Drvo života“ (2011).

Počeci slavnog glumca i producenta vezani su za epizodne uloge u televizijskim serijama, a ubrzo nakon serija počinje se pojavljivati i u filmu. Prvu ulogu dobio je 1988.godine u filmu “Tamna strana sunca”, gdje je glumio mladog Amerikanca kojeg porodica odvodi na Jadran kako bi se izliječio od kožne bolesti. Pravi preokret u glumi doživio je sa ulogom u filmu “Intervju s vampirom”, nakon čega je krenula prava lavina ponuda za brojne uloge. Snimio je više od 50 filmova među kojima svakako treba izdvojiti “Legenda o jeseni”, “Sedam”, “Dvanaest majmuna”, “Sedam godina na Tibetu”, “Klub boraca”, “Ispovijest opasnog uma”, “Troja”, “Vavilon” i mnogi drugi. Tokom svoje dosadašnje karijere bio je nominovan za “Oscara”, a osvojio je “Zlatni globus” za ulogu u filmu “Dvanaest majmuna”.

Projekcije se održavaju u sali DODEST sa početkom u 20 sati.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

COOL PRIČE