• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREDSTAVA "PRAH" U ČETVRTAK NA SCENI NIKŠIĆKOG POZORIŠTA

Autor Mia Radulović

Predstava „Prah″ sarajevskog Udruženja dramskih umjetnika “Altteatar” biće izvedena na sceni Nikšićkog pozorišta u četvrtak, 7. aprila u 20 časova.

 643A7145.jpg Izvor: Nikšićko pozorište

Dramski tekst „Prah“ mađarskog autora Đerđa Špira opisuje život na rubu egzistencije, materijalne i moralne, jedne „obične“ porodice. Režiju potpisuje Miralem Zupčević, scenografiju i kostimografiju Adisa Vatreš, a muziku Irena Popović Dragović.

U predstavi igraju: Gordana Boban i Mirsad Tuka.

„Bračni par se vrti u vrtlogu života i nikako ne uspijevaju uspostaviti povoljan kurs plovidbe. Neprestano im nedostaje mnogo čega, a prvenstveno sredstava za život. Pisac ih već na samom početku komada vješto baca u nepoznatu situaciju, kada oni iz te životne čamotinje, samo jednim potezom Fortune, dobivši na lotu, dolaze u situaciju da svi problemi koje su mislili da imaju postaju riješivi.

Tokom komada punog samorazotkrivanja, koje je nerijetko komično, svaki od dva lika (supruga i suprug) prolaze kroz katarzu, koja im pomaže da otkriju vlastiti suštinu, kao i suštinu međusobnog odnosa.

Svi znamo da „para vrti tamo gdje burgija ne može“ ali kroz ovaj komad vidimo da novac ne može riješiti naše istinske probleme. Kroz vrlo duhovite dijaloge predstava šalje poruku da je sreća u nama te da je život lijep i bez miliona.″

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 04. aprila po cijeni od 5€. Informacije i rezervacije na telefone: 069 490 198; 067 932 646.

Možda ce vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA