• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Refresh Festival u Kotoru

Nakon spektakularnog prošlogodišnjeg gostovanja u Budvi,Refresh festival ponovo se vraća u Kotor,od 4. do 6. avgusta u diskoteci Maksimus

 Refresh Festival u Kotoru  Izvor: MONDO

U svom petom izdanju, Refresh ovog ljeta u Kotor donosi odličnu trodnevnu žurku uz najatraktivnija DJ imena svjetske elektronske scene.
Festival će kao i uvijek publici predstaviti i najzanimljivije di-džejeve iz Crne Gore i regiona. Ulaznice za Refresh su u prodaji od 1.jula, cijena paketa za tri dana iznosi 20 eura, dok će jednodnevne ulaznice koštati 10 eura.

Prva velika zvijezda ovogodišnjeg Refresh festivala je Felix Da Housecat, jedno od najatraktivnijih imena svjetske house scene. Felix da Housecat zapaliće plesne podijume u Maksimusu već na otvaranju Refresha, 4. avgusta.

Od prvog hita „Phantasy Girl“ iz 1987., Felix Da Housecat izgradio je nevjerovatnu svjetsku karijeru kao DJ i kao producent. Tokom dvadeset godina karijere njegova želja da svaki put osmisli i uradi nešto novo i drugačije danas ga je dovela do nominacije za Grammy, remiksa za zvijezde kao što su Madona, Garbage, New Order i nastupa na najprestižnijim svjetskim festivalima. Poznati DJ publici u Kotoru priprema pravu ljetnju žurku uz neke od napoznatijih house hitova.

Jedno od natraženijih DJ imena decenije, čovjek koji pravi planetarno poznate dobre žurke, Funk D’ Void, stiže u Kotor gdje će nastupiti 5. avgusta na Refresh festivalu. Poznat kao nezaustavljivi partimen i zaljubljenik u more i ljeto, zbog čega se i preselio u Barselonu, ovaj tech house mag priprema jednu vrelu festivalsku noć na Refreshu.

Treće veče Refresh festivala pripašće slavnom francuskom house majstoru, Sebastienu Legeru. DJ i producent koji iza sebe ima 30 albuma i nastupe na najpoznatijim plesnim podijumima širom svijeta, pred publikom u Maksimusu nastupiće na zatvaranju festivala, 6. avgusta.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA