Motiv napada na Ličinu privatne prirode!?

Autor:

Dan nakon ranjavanja Nusreta Ličine u njegovoj porodičnoj kući u Šušanju, policija traga za napadačem i sklapa mozaik čitavog slučaja.

Motiv napada na Ličinu privatne prirode!? Foto: MONDO

Nezvanično, sumnja se da motiv napada na privatnog preduzetnika iz Bara nije bio materijalne već privatne prirode. Ukoliko se saznanja koja istragu vode u ovom pravcu pokažu kao tačna, biće jasno i zašto je napadač pucao na Ličinu u njegovoj porodičnoj kući a nijedan trag ne upućuje na pokušaj pljačke.

 Podsjetimo, za sada nepoznati maskirani napadač ispalio je pet hitaca od kojih su tri pogodila Ličinu – jedan u obraz, drugi u lijevi lakat a treći u desnu šaku. U trenutku napada, kako nezvanično saznajemo, u kući se nalazila i njegova žena dok je Nusreta maskirani napadač zatekao na trosjedu u dnevnoj sobi.

Ličina u Baru uživa ugled porodičnog čovjeka i u policijskim evidencijama ne vodi se kao bezbjedonosno interensantno lice. U Šušanju živi sa svojom suprugom i dvoje djece koja u trenutku napada na njega nisu bila u kući.

On se nedavno vratio iz Njemačke, ali ovaj detalj, kako saznajemo iz izvora bliskih istrazi, nije povezan sa motivom napadom na njega.

Kuća porodice Ličina nalazi se, inače, samo pedesetak metara od kuće Dušana i Bosiljke Kalezić koje je 5.maja prošle godine u spavaćoj sobi ubio penzionisani policajac Uroš Jegdić!

Dvostruko ubistvo u Šušanju! (FOTO)

KRVAVI PIR u Starom Baru (FOTO)!

Šušanj: Egzekucija kraj magistrale (FOTO, VIDEO)

Sve vijesti