KRVAVI PIR u Starom Baru (FOTO)!

Autor:

Nedžad Beriša (30) iz Peći u Strarom Baru, nožem izbo svoju nevjenčanu trudnu suprugu Dudu Sokolaj i njenu majku Hatidžu a potom sebi prerezao vrat!

KRVAVI PIR u Starom Baru  (FOTO)! Foto: MONDO/Anto Baković

Nedžad Beriša je u kući svoje nevjenčane supruge u Strarom Baru, nožem izbo svoju suprugu Dudu Sokolaj i njenu majku Hatidžu a potom sebi prerezao vrat.

Hatidža je sa teškim povredama prevežena u barsku Opštu bolnicu ali je van životne opasnosti.

“U Baru je jutros oko 10,30 časova došlo do nasilja u porodici prilikom kojeg je N.B. (30) iz Peći, kako se sumnja, u kući oca svoje nevjenčane supruge u Starom Baru, nožem više puta uboo nevjenčanu suprugu D.S i njenu majku H.S., a potom je sebi prerezao vrat”, saopšteno je iz Uprave policije.

Iz policije je saopšteno da je na licu mjesta pronađen nož koji je N.B, sumnja se, koristio prilikom izvršenja krivičnog djela.

"Lice mjesta je obezbijeđeno do dolaska Ekipe za uviđaje. O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji će izvršiti uviđaj. Predmeti i tragovi će biti upućeni Forenzičkom centru radi vještačenja. Beživotna tijela N.B. i D.S. će biti transportovana na Odjeljenje sudske patologije Kliničkog centra u Podgorici radi vršenja obdukcije. Preduzimaju se aktivnosti na utvrđivanju činjenica i okolnosti ovog događaja
", navodi se u saopštenju policije.

Komšije iz okolnih kuća ispričali su nakon tragedije da se oko 10 časova iz kuće u kojoj se desila tragedija začula vriska koja je trajala oko 15-ak minuta.  

Pedesetjednogodišnja Hatidža se nakon ranjavanja sama spustila do bolnice koja je od kuće udaljena tek par stotina metara. Ona je ubrzo nakon prijema operisana van životne je opasnosti.

Direktor Opšte bolnice u Baru dr Dragoslav Tomanović saopštio je da Hatidža ima više ubodnih i reznih rana po leđima, trbuhu, grudnom košu, rukama i licu. 

Policija je, inače, nakon tragedije morala da interveniše kako ne bi došlo do obračuna porodice Beriša i Sokolaj, pa je u CB u Baru bio priveden brat ubijene Dude, Emrak. Ubijena Duda Sokolaj bila je u šestom mjesecu trudnoće.Sve vijesti