Cetinje: Pronađeni pištolj i municija

Autor:

Službenici Uprave policije su pronašli i oduzeli pištolj i municiju različitog kalibra, za koje se sumnja da pripadaju S.R. (53) iz Cetinja.

0
A- A A+„Službenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, postupajući na osnovu operativnih saznanja, u koordinaciji i po nalogu državnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva (ODT) u Cetinju, a po prethodno pribavljenoj naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Cetinju, pretresli prostorije Sportskog centra „Lovćen“, a čiji je jedan dio iznajmio i koristio S.R. (53) iz Cetinja“
, navodi se u saopštenju.

Navodi se da su policijski službenici prilikom pretresa pronašli i oduzeli pištolj marke Tag, 28 komada razne municije različitog kalibra, šest čaura različitog kalibra i jednu takozvanu košuljicu od zrna, a za koje se sumnja da pripadaju S.R.

„O događaju je obaviješten državni tužilac u ODT u Cetinju koji je naložio da se oružje i municija upute u Forenzički centar radi vještačenja, koji se izjasnio da će nakon dobijenih rezultata kvalifikovati događaj“, zaključuje se u saopštenju.

Tagovi:
Sve vijesti