U jezivom udesu u Baru poginuo suvozač!?

Autor:

Prema za sada nepotvrđenim informacijama, albanski državljanin Enes Rama (29), koji je sinoć poginuo u udesu u centru Bara, bio je suvozač crnom Poršeu Panamera inostranih registarskih oznaka.

U jezivom udesu u Baru poginuo suvozač!? Foto: MONDO/Anto Baković

U jezivom udesu povrijeđeno je šest osoba, od kojih je jednoj, koja se nalazila u crnom poršeu, životno ugrožena, saznaje MONDO.

Do udesa je došlo nakon što se tojota jaris barskih ragistarskih oznaka na raskrnici kod barske Opštine sudarila sa poršeom, koji je nakon toga izgubio kontrolu, zarotirao se nekoliko puta i završio na travnjaku pored diskonta Conte.

 Prema nezvaničnoj verziji nesreće, koju je za MONDO ispričalo više očevidaca udesa, stradali Rama zadobio je smrtne ozlijede uslijed ispadanja iz vozila. Uz njega, povrede opasne po život zadobila je i još jedna muška osoba koja se nalazila u poršeu.

Iz pouzdanih izvora saznajemo da su istražitelji naložili izuzimanje video snimaka sa kamere koja treba da pomogne u rasvjetljavanju slučaja, odnosno da pokaže da li je porše prošao kroz crveno svjetlo nakon čega je na njega naletilo vozilo marke tojota jaris.

Porše je tokom rotiranja oko svoje ose na raskrsnici zakačio Baranke V.I. i D.I, majku i ćerku, koje su tom prilikom zadobile lakše tjelesne povrede.

U tojoti yaris, koja je u prednjem dijelu potpuno uništena bile su tri osobe koje su, srećom, zahvaljujući er-begovima prošle bez težih povreda.

U poršeu inostranih regisatrskih oznaka nalazilo se, kako saznajemo, najmanje četiri osobe – tri muške i jedna ženska. Muškarac za kojeg se sumnja da je upravljala Poršeom Panamera S. F. zadržan je tokom noći u pritvoru nakon što mu je urađen alko i test na narkotike.

Nezvanično, on je nakon nesreće tvrdio da je vozilom upravljao stradali Rama. On je u ranim jutarnjim satima primljen u barsku bolnicu nakon što je tvrdio da mu je pozlilo.

Sve vijesti