UDES: Jedna osoba stradala, više povrijeđenih!

Autor:

Oko 23 sata na raskrsnici kod barske Opštine došlo je do strahovitog sudara u kojem je jedna osoba smrtno stradala a više povrijeđeno.

UDES: Jedna osoba stradala, više povrijeđenih! Foto: MONDO/Mladen Stojović

U udesu na raskrsnici Bulevara 24. novembra i Dinastije Balšić poginuo je albanski državljanin Enes Rama (29) a više osoba je povrijeđeno među kojima ima i djece!

Do nesreće je došlo nakon sudara dva putnička vozila- crnog Poršea Panamera albanskih registarskih oznaka kojim je upravljao Rama i Tojote Yaris barskih registarskih tablica.

Tojota se u trenutku sudara kretala od Bulevarom Revolucije od hrama prema Makedonskom naselju,, dok je Porše išao Bulevarom Dinastije Petrović od raskrsnice kod Tri kule prema kružnom toku na Željeznici,


FOTOGALERIJA:

Od siline udara, tojoti je potpuno uništen prednji dio a vozilo se zaustavilo na "ostrvu" između dvije trake bulevara. Porše se nakon sudara okretao oko ose više puta i završio na travnjaku ispred supermarketa „Konto“.

Prilikom rotiranja porše je udario dvoje pješaka - Baranke V.I. i D.I. koje su tom prilikom zadobile lake tjelesne povrede.

Očevici su ispričali da se čuo srahovit prasak, nakon čega se sa više strana začulo zapomaganje.  

Rama je nakon udesa davao znake života, ali je od zadobijenih povreda preminuo na putu do bolnice. U tojoti Yaris, srećom, zahvaljujući er-begu, nije bilo stradalih...

Sve vijesti