300 eura jeftiniji od top telefona, a bolji (FOTO)

OnePlus se pridružio elitnom društvu Android i iOS telefona i predstavljamo ga među konkurencijom - kako vam se čini?

300 eura jeftiniji od top telefona, a bolji (FOTO) Foto: MONDO

OnePlus je od 20. juna dio premijum Android ponude i kao takav i cijena mu je porasla na 499 eura za model od šest giga RAM i 64 gigabajta memorije, dok je cijena modela od 8+128 gigabajta 559 eura. U SAD i Kini su cijene nešto niže, ali to i nije toliko važno, jer OnePlus 5 još uvijek ne može da se zvanično kupi u Crnoj Gori.

Radimo na tome da otkrijemo kad će se OnePlus pojaviti kod nas, a do tada vam predstavljamo ovaj izuzetno popularan telefon među najjačima, gdje mu je i mjesto.

U poređenju sa modelima koje vidite u tabeli, jasno se ističe cijena OnePlus 5 modela, koja je u prosjeku niža za oko 300 eura, što je izuzetno velika razlika s obzirom na to da funkcije koje nudi gotovo nimalo ne zaostaju za modelima iz tabele.

Da li će to biti dovoljno da se korisnici iz Crne Gore pomuče i nabave ovaj telefon u nekoj od okolnih zemalja - reći ćete nam vi u komentarima, a mi ćemo istaći neke prednosti koje ima OnePlus 5 u odnosu na ove modele iz tabele.

Ovo je kompletna lista najjačih telefona ove kategorije u prvoj polovini 2017. godine i za najnovije modele moraćemo da se strpimo makar do IFA 2017 sajma u Berlinu, koji se održava od 1. do 6. septembra u glavnom gradu Njemačke.

U uporednoj tabeli su ekrane i funkcije ukrstili „flagship“ modeli za prvu polovinu 2017. godine, i to sledeći uređaji pored OnePlus 5:

HTC U11
Samsung Galaxy S8
Apple iPhone 7
LG G6
Huawei P10 i bonus
Sony Xperia XZ Premium. Koji još nije dostupan na evropskom tržištu.

OnePlus 5 prednosti u odnosu na konkurenciju:

- DASH brzo punjenje, najbrže u klasi
- 6 ili 8 GB RAM
- Jedna od najsnažnijih baterija u klasi
- Keramički skener otiska prsta brzine 0.2 sekunde
- Mod ekrana za čitanje eKnjiga
- Najbrža RAM i interna memorija (pogledajte detalje).

Za kraj možemo da kažemo samo to da jedva čekamo da se 27. juna pojavi Honor 9 i kod nas, pa da i njega zvanično ubacimo u tabelu, kako bismo utvrdili da li je taj model sposoban da se bori sa ovako jakom konkurencijom i da je, eventualno nadjača, prvenstveno cijenom. Budite s nama i 27. juna obavezno, a do tada čekamo vaše komentare i impresije o OnePlus 5 i njegovoj „borbi“ s konkurencijom.

I, šta vi kažete? Koji vam se čini po vašoj mjeri?

Izvor: OnePlus.

Sve vijesti