Hulkova sestra pobjegla otmičarima

Anželika Aparesida Vijeira, sestra najboljeg igrača Zenita, kidnapovana je u ponedeljak, ali je dan kasnije uspjela da pobjegne otmičarima.

0
A- A A+

Jedna od vijesti dana u svijetu sporta bila je da je poznatom brazilskom fudbaleru Hulku kidnapovana najmlađa sestra.

Narednog dana stigla je dopuna vijesti - 22-godišnja Anželika Aparesida Vijera vratila se kući, odnosno uspjela je da pobjegne od otmičara pod još nerazjašnjenim okolnostima.

Dok sve ne bude rasvijetljeno, Hulk bar može da odahne i vrati se obavezama u Sankt Peterburgu, gdje pokušava da sredi odnose sa navijačima Zenita. Oni su mu, valjda stavljajući se na stranu uvrijeđenih ruskih igrača njegovom astronomskom platom, čak ostavljali lažne bombe na parkingu ispred stadiona.

Brazilski listi "O'Globo" prenio je da je Anželika uspjela da se oslobodi iz kuće u kojoj je bila zarobljena, nakon što su je prethodnog dana u 14 časova po lokalnom vremenu otela dvojica naoružanih muškaraca. Otmica se dogodila u mjestu Kampina Grande.

Hulk je odmah tražio dozvolu da otputuje u Brazil, ali su ubrzo stigle dobre vijesti.

Menadžer lokalnog restorana Helio da Silva, svjedočio je da je Anželika Aparesida Vijeira oteta iz svog automobila i prebačena u vozilo otmičara. Otmice bliskih srodnika reprezentativaca nisu novost u Brazilu. Sa kidnaperima su u bliskoj prošlosti bili prinuđeni da pregovaraju Robinjo, Luis Fabijano, Grafite... i svima su kidnapovane majke.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images)

Sve vijesti