• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste nam poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dječaci" otvaraju "Mojkovačku filmsku jesen"

Autor mondo.me

Film „Dječaci iz Ulice Marksa i Engelsa“ u režiji Nikole Vukčevića otvoriće večeras u 20 sati u Centru za kulturu festival „Mojkovačka filmska jesen“.

Manifestacija će trajati do nedjelje, 2. novembra, a u zvaničnoj konkurenciji je pet filmova iz Crne Gore i regiona.

Festival će otvoriti potpredsjednik Vlade Duško Marković, nakon čega će uslijediti projekcija Vukčevićevog filma. Svakog dana tokom trajanja Festivala planirane su po dvije projekcije. Nakon svake projekcije biće organizovani razgovori autora i protagonista filma sa publikom. Prva, u 13 sati, namijenjena je djeci i učenicima, dok je za odrasle planirana večernja projekcija u 20 časova. Cijena karte je dva eura.

U četvrtak, 30. novembra, na repertoaru je film „Mali Budo“ u režiji Danila Bećkovića. U petak, 31. novembra, biće prikazano ostvarenje „Dvije povratne Titograd – Podgorica“ reditelja Aleksandra Saše Radovića. Film „Mamula“ u režiji Milana Todorovića biće prikazan u subotu, 1. novembra.

Festival će biti zatvoren u nedjelju, 2. novembra, projekcijom ostvarenja „Atomski zdesna“ reditelja Srđana Dragojevića, nakon čega će biti priređena svečana dodjela nagrada. O najboljim glavnim i epizodnim muškim i ženskim ulogama odlučivaće žiri u sastavu: predsjednik Slobodan Marunović i članovi Goran Bjelanović i Mirjana Medojević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA