Igokea stiže sa maksimalnim ambicijama u Bar!

Autor:

Rival Mornara u 2. kolu ABA lige biće Igokea koja nakon tijesnog poraza od partizana na startu regionalnog šampionata stiže u Bar sa porukom: Imamo šansu da dobijemo!

Igokea stiže sa maksimalnim ambicijama u Bar! Foto: Promo/KK Igokea/Nenad Vuruna

Pomoćni trener Igokee Marko Barać koji će i na ovom meču mijenjati Aleksandra Trifunovića nije štedio komplimente na konto barskog ABA ligaša.

"Mornar je ekipa koja je napravila veliki iskorak na tržištu, imaju izuzetno kvalitetne pojedince i ogroman napadački potencijal. Ono što je specifičnost jeste da zahtijeva najteži mogući rad u odbrani. To je ekipa sa odličnom geometrjom u napadu, oni imaju mogućnost da igraju u raznim varijantama, sa klasičnom peticom, sa dvije četvorke koji mogu da šire uz izuzetno kvalitetne bekove koji odlično šutiraju. Moramo imati potpunu koncentraciju i disciplinu tokom svih 40 minuta", rekao je Barać.

Optimista uoči gostovanja u Baru bio je bek Igokee Darko Talić.

"Dolazi nam ova utakmica nakon meča protiv Partizana. Igrali smo na jednu loptu, iako smo izgubili mislim da možemo da izvučemo pouke. Analizirali smo i vidjeli kako smo igrali. Što se tiče nas, protiv Mornara ili bilo kojeg drugog tima, bez obzira na to da li igramo kod kuće ili u gostima, mi ćemo ići na pobjedu. Mislim da imamo svoje šanse. Mornar je ekipa sa iskusnim igračima, koji imaju odlične karijere i oni znaju na koji način da igraju ovakve utakmice. Mislim da će biti dobra utakmica, ali mislim da i mi imamo svoje šanse", prokomentarisao je Talić.

Mornar i Igokea do sada su odigrali šest mečeva, a obje ekipe zabilježile su po tri pobjede.

ABA LIGA - 2. KOLO:

Petak:

FMP - Mega (20.00)

Subota:

Primoska - Partizan (18.00)
Mornar - Igokea (20.00)

Nedjelja:

Cedevita - Cibona (17.00)
Crvena zvezda - Budućnost (20.00)

Ponedjeljak:

Zadar - Krka (20.00)


Pogledajte feštu na promociji Mornara! (VIDEO)

Sve vijesti